BTB BAŞKANI BAŞAR: SAĞDUYU VE UZLAŞMA GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULMALI!

Gündem 09.06.2015 - 13:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BTB BAŞKANI BAŞAR: SAĞDUYU VE UZLAŞMA GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULMALI!

BTB BAŞKANI BAŞAR: SAĞDUYU VE UZLAŞMA GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULMALI!
Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Başar, genel seçim sonuçlandırılmasının ardından bir değerlendirme yayımladı. 7 Haziran 2015 seçimlerinin Türkiye’ye hayırlı olmasını dileyen Başar, Türkiye’nin elde ettiği kazanımların ve ekonomik istikrarın sürdürülmesi en büyük beklentilerden biri olduğunu belirterek, biran evvel uzlaşmanın sağlanması gerektiğini söyledi. Türkiye’nin 7 Haziranda seçimini yaptığını ve 4 partiye TBMM’de temsil yetkisi verdiğini aktaran Burdur Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar, “Öncelikle genel seçimlerimiz ülkemize hayırlı olsun. Seçimlerde Meclis’e girmeye hak kazanan başta ilimiz milletvekilleri olmak üzere tüm milletvekillerini tebrik ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum. Bundan böyle söz, TBMM’ye giren partilerindir. Sandıktan çıkan tablo, artık bir koalisyon hükümetinin kurulmasını işaret ediyor. Bu nedenle tüm siyasi partilerin, sandıktan çıkan mesajı iyi okuyarak, Türkiye’nin bekası ve gelecekti hedefleri açısından önemli adımlar atması gerekiyor. Çünkü milletin iradesi her şeyin üzerindedir ve saygı duyulmalıdır” dedi. Ekonomi ve iş dünyasının, siyasi belirsizliğin biran önce giderilerek, ülkeyi yönetecek hükümetin kurulmasını beklediğini belirten Başar, “Ülkemizin, ertelenmeyecek nitelikli büyüme ve kalkınma hedefleri vardır. Bu hedefler sekteye uğratılmadan, siyasi çekişme ve mücadelenin önünde tutulmalıdır. Dört parti, sağduyu ve uzlaşma kültürünü göz önünde bulundurmalı ve bu yönde hareket etmelidir. Ortak milli hedeflerimiz doğrultusunda çalışarak, ulaşılmayacak hiçbir hedef yoktur.” şeklinde konuştu. 
BTB BAŞKANI BAŞAR: SAĞDUYU VE UZLAŞMA GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULMALI!

Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Başar, genel seçim sonuçlandırılmasının ardından bir değerlendirme yayımladı. 7 Haziran 2015 seçimlerinin Türkiye’ye hayırlı olmasını dileyen Başar, Türkiye’nin elde ettiği kazanımların ve ekonomik istikrarın sürdürülmesi en büyük beklentilerden biri olduğunu belirterek, biran evvel uzlaşmanın sağlanması gerektiğini söyledi.

Türkiye’nin 7 Haziranda seçimini yaptığını ve 4 partiye TBMM’de temsil yetkisi verdiğini aktaran Burdur Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar, “Öncelikle genel seçimlerimiz ülkemize hayırlı olsun. Seçimlerde Meclis’e girmeye hak kazanan başta ilimiz milletvekilleri olmak üzere tüm milletvekillerini tebrik ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum. Bundan böyle söz, TBMM’ye giren partilerindir. Sandıktan çıkan tablo, artık bir koalisyon hükümetinin kurulmasını işaret ediyor. Bu nedenle tüm siyasi partilerin, sandıktan çıkan mesajı iyi okuyarak, Türkiye’nin bekası ve gelecekti hedefleri açısından önemli adımlar atması gerekiyor. Çünkü milletin iradesi her şeyin üzerindedir ve saygı duyulmalıdır” dedi.

Ekonomi ve iş dünyasının, siyasi belirsizliğin biran önce giderilerek, ülkeyi yönetecek hükümetin kurulmasını beklediğini belirten Başar, “Ülkemizin, ertelenmeyecek nitelikli büyüme ve kalkınma hedefleri vardır. Bu hedefler sekteye uğratılmadan, siyasi çekişme ve mücadelenin önünde tutulmalıdır. Dört parti, sağduyu ve uzlaşma kültürünü göz önünde bulundurmalı ve bu yönde hareket etmelidir. Ortak milli hedeflerimiz doğrultusunda çalışarak, ulaşılmayacak hiçbir hedef yoktur.” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.