BELEDİYE DAHA MODERN BUCAK İÇİN ÇALIŞIYOR

Gündem 09.06.2014 - 08:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BELEDİYE DAHA MODERN BUCAK İÇİN ÇALIŞIYOR

Burdur'un Bucak ilçesi Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Üçgen Kavşak, 1277 sokak ve Sinema caddesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Başkan Mutlu, beraberinde Belediye Meclis Üyesi Yusuf Uçar, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Arlı, Yakup Gülcü ile birlikte çalışmaları inceleyerek Fen İşleri Müdürü Ömer Gümüş’ten bilgi aldı. Yeni Döneme hızlı başlayarak alt yapı çalışmalarını devam ettiren Bucak Belediyesi, Üçgen kavşak,  1277 Sokak ve Sinema caddesinde, yağmur suyu drenaj, içme suyu yenileme, asfaltlama ve ilçemizde büyük sıkıntı olan kaldırım çalışmalarını yapıyor.  Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu “ Üçgen Kavşak’ta asfaltlama çalışmalarımızın devamı yapılıyor. 1277 Sokak ve Sinema Caddesinde yağmur suyu drenaj, içme suyu abone hatlarının yenileme çalışmalarını yapıyoruz. Çalışmalarını yaptığımız yollarda karayolları ile beraber asfaltlama çalışmaları yapacağız. Yine bu yollarda büyük sıkıntı olan kaldırım çalışmalarını yapıp daha güzel bir görünüm kazandıracağız. Vatandaşlarımızın rahatı için tüm hizmet birimlerimizi seferber edeceğiz.”dedi. Mahalle sakinleri ve esnaf “Seçimden sonra verilen sözlerin hemen yerine getirilmesini bu dönemde gördük. Belediyemiz çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Buradan Sayın Belediye Başkanımız Süleyman Mutlu’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dediler.
Burdur'un Bucak ilçesi Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, Üçgen Kavşak, 1277 sokak ve Sinema caddesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Mutlu, beraberinde Belediye Meclis Üyesi Yusuf Uçar, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Arlı, Yakup Gülcü ile birlikte çalışmaları inceleyerek Fen İşleri Müdürü Ömer Gümüş’ten bilgi aldı.

Yeni Döneme hızlı başlayarak alt yapı çalışmalarını devam ettiren Bucak Belediyesi, Üçgen kavşak,  1277 Sokak ve Sinema caddesinde, yağmur suyu drenaj, içme suyu yenileme, asfaltlama ve ilçemizde büyük sıkıntı olan kaldırım çalışmalarını yapıyor.

 Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu “ Üçgen Kavşak’ta asfaltlama çalışmalarımızın devamı yapılıyor. 1277 Sokak ve Sinema Caddesinde yağmur suyu drenaj, içme suyu abone hatlarının yenileme çalışmalarını yapıyoruz. Çalışmalarını yaptığımız yollarda karayolları ile beraber asfaltlama çalışmaları yapacağız. Yine bu yollarda büyük sıkıntı olan kaldırım çalışmalarını yapıp daha güzel bir görünüm kazandıracağız. Vatandaşlarımızın rahatı için tüm hizmet birimlerimizi seferber edeceğiz.”dedi.

Mahalle sakinleri ve esnaf “Seçimden sonra verilen sözlerin hemen yerine getirilmesini bu dönemde gördük. Belediyemiz çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Buradan Sayın Belediye Başkanımız Süleyman Mutlu’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.