BŞK. ERCENGİZ MÜTEAHHİTLERİ DİNLEDİ

Gündem 17.06.2014 - 11:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BŞK. ERCENGİZ MÜTEAHHİTLERİ DİNLEDİ

Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, Burdur’da faaliyet gösteren müteahhitlerle bir araya geldi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur’da faaliyet gösteren müteahhitlerle bir araya geldi. Burdur Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen görüşmede müteahhitler imarla ilgili sorunlarını anlattı.    Şehircilik anlayışının bir kentin sadece yapılarını değiştirmediğini o kentin yaşamını, kültürünü de değiştirdiğini belirten Başkan Ercengiz, “Şehrin geleceğine ne katkı koyacaksak, gelen her türlü görüşe teklife hazır olduğumuzu söylüyoruz. Burdur için ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm olmasın dedik. Amacımız şehirde bir kazanç varsa bunu niye hemşerilerimiz kazanmasın. Neden yapılacak bir toplu konutu Burdurlu müteahhitler bir araya gelerek kazanmasın. Bunu birlikte başarabiliriz. Depremevlerinin dönüşümü için ihale çalışmasını başlattık. Proje ihalesi aşamasındayız. Depremevlerinde öncelikle mülk sahiplerine verilmek üzere 245 hak sahibi dışında oradaki talep doğrultusunda konutlar yapmayı planlıyoruz. Burdur’daki müteahhitler bir konsorsiyum oluşturarak bu işi yapmasın” diye konuştu. Müteahhitlerin sorunlarını dinleyen Başkan Ercengiz, müteahhitlerin sorunlarının çözümü için komisyon oluşturulması önerisinde bulundu
Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, Burdur’da faaliyet gösteren müteahhitlerle bir araya geldi.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur’da faaliyet gösteren müteahhitlerle bir araya geldi. Burdur Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen görüşmede müteahhitler imarla ilgili sorunlarını anlattı.   

Şehircilik anlayışının bir kentin sadece yapılarını değiştirmediğini o kentin yaşamını, kültürünü de değiştirdiğini belirten Başkan Ercengiz, “Şehrin geleceğine ne katkı koyacaksak, gelen her türlü görüşe teklife hazır olduğumuzu söylüyoruz. Burdur için ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Kentsel dönüşüm rantsal dönüşüm olmasın dedik. Amacımız şehirde bir kazanç varsa bunu niye hemşerilerimiz kazanmasın. Neden yapılacak bir toplu konutu Burdurlu müteahhitler bir araya gelerek kazanmasın. Bunu birlikte başarabiliriz. Depremevlerinin dönüşümü için ihale çalışmasını başlattık. Proje ihalesi aşamasındayız. Depremevlerinde öncelikle mülk sahiplerine verilmek üzere 245 hak sahibi dışında oradaki talep doğrultusunda konutlar yapmayı planlıyoruz. Burdur’daki müteahhitler bir konsorsiyum oluşturarak bu işi yapmasın” diye konuştu.

Müteahhitlerin sorunlarını dinleyen Başkan Ercengiz, müteahhitlerin sorunlarının çözümü için komisyon oluşturulması önerisinde bulundu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.