BOZKURTLAR KAZANDI

Spor 13.03.2022 - 15:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BOZKURTLAR KAZANDI

Tefenni Belediye Spor, Hacılar Gençlik Sporu 2-1 mağlup ederek bir zafer daha kazandı...
Burdur 1. Amatör Ligi takımlarından Tefenni Belediye Spor SK ile Hacılar Gençlikspor arasında oynanan Play OFF maçı sona erdi.   Saat 14:00’da, Dr. Tuncer Yıldız Stadında başlayan müsabaka Tefenni Belediye Sporun 2-1 galibiyeti ile sona erdi. Bozkurtlar Hacılar Gençliksporu 2-1 skorla geçti.   Dondurucu havanın etkisine rağmen kıyasıya rekabet içinde geçen müsabakaya Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Tefenni Kaymakamı Tugay Cantürk, Yeşilova Kaymakamı Erdem Yenisoy, MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, MHP İl Başkan yardımcıları Gültekin Oktay ve Mustafa Gün, MHP İl Genel Sekreteri Adem Tevent, Hacılar Muhtarı Ramazan Öztürk ve çok sayıda futbol severler tribünde yerini aldı.    
Tefenni Belediye Spor, Hacılar Gençlik Sporu 2-1 mağlup ederek bir zafer daha kazandı...

Burdur 1. Amatör Ligi takımlarından Tefenni Belediye Spor SK ile Hacılar Gençlikspor arasında oynanan Play OFF maçı sona erdi.

 

Saat 14:00’da, Dr. Tuncer Yıldız Stadında başlayan müsabaka Tefenni Belediye Sporun 2-1 galibiyeti ile sona erdi.

Bozkurtlar Hacılar Gençliksporu 2-1 skorla geçti.

 

Dondurucu havanın etkisine rağmen kıyasıya rekabet içinde geçen müsabakaya Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Tefenni Kaymakamı Tugay Cantürk, Yeşilova Kaymakamı Erdem Yenisoy, MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, MHP İl Başkan yardımcıları Gültekin Oktay ve Mustafa Gün, MHP İl Genel Sekreteri Adem Tevent, Hacılar Muhtarı Ramazan Öztürk ve çok sayıda futbol severler tribünde yerini aldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.