BOZKURTLAR KADROSUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Spor 17.01.2022 - 16:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BOZKURTLAR KADROSUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

BOZKURTLAR KADROSUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR
Burdur 1. Amatör liginde 35 puan ile birincilik koltuğunu kimseye vermeyen Tefenni Belediye Spor gelecek maçlara yatırım yapmaya devam ediyor. Çıktığı her maçta seyir şöleni sunan Bozkurtlar kadrosunu güçlendiriyor. Tefenni Belediye Spor Bölgesel Amatör Ligi 3. Grupta Mücadele eden Burdur MAKÜ Spordan 2 oyuncuyu transfer etti. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, “Bölgesel Amatör Ligi 3. Grupta Mücadele eden Burdur MAKÜ Spordan EMİN İNCE ve ALPARSLAN ZEKİ ARAZLI’nın takımımıza transferi tamamlamıştır. Tefenni Belediye Spor SK takımımıza ve oyuncularımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Transfer işlemlerinin gerçekleşmesinde bizlerden yardımlarını esirgemeyen Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektör Danışmanı ve MAKÜ Spor Başkanı Sayın Mustafa Kılınç hocama da ayrıca teşekkür eder, saygılarımı sunarım.” Dedi. Ümit Alagöz - Tefenni Belediye Başkanı
BOZKURTLAR KADROSUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Burdur 1. Amatör liginde 35 puan ile birincilik koltuğunu kimseye vermeyen Tefenni Belediye Spor gelecek maçlara yatırım yapmaya devam ediyor.

Çıktığı her maçta seyir şöleni sunan Bozkurtlar kadrosunu güçlendiriyor.

Tefenni Belediye Spor Bölgesel Amatör Ligi 3. Grupta Mücadele eden Burdur MAKÜ Spordan 2 oyuncuyu transfer etti.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, “Bölgesel Amatör Ligi 3. Grupta Mücadele eden Burdur MAKÜ Spordan EMİN İNCE ve ALPARSLAN ZEKİ ARAZLI’nın takımımıza transferi tamamlamıştır. Tefenni Belediye Spor SK takımımıza ve oyuncularımıza hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Transfer işlemlerinin gerçekleşmesinde bizlerden yardımlarını esirgemeyen Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektör Danışmanı ve MAKÜ Spor Başkanı Sayın Mustafa Kılınç hocama da ayrıca teşekkür eder, saygılarımı sunarım.” Dedi.

Ümit Alagöz - Tefenni Belediye Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.