BOZKURTLAR’DAN EZİCİ BİR GALİBİYET DAHA

Spor 20.02.2022 - 16:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BOZKURTLAR’DAN EZİCİ BİR GALİBİYET DAHA

Tefenni Belediye Spor ile Hacılar Spor arasında oynanan maç Tefenni Belediye Sporun 5-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.
Burdur 1. Amatör Ligi takımlarından Tefenni Belediye Spor SK ile Hacılar Spor arasında oynanan müsabaka sona erdi.    16’ıncı hafta maçlarından olan Tefenni Belediye Spor ile Hacılar Spor arasında oynanan müsabaka Tefenni Belediye Sporun galibiyeti ile tamamlandı.  Her hafta birbirinden yetenekli futbol seyir şöleni sunan Tefenni Belediye Spor bu haftayı da boş geçmeyerek Hacılar Sporu 5-1 skorla geçti.  Seyircilerin yoğun ilgi gösterdiği maça Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Tefenni Kaymakamı Tugay Cantürk, Hacılar muhtarı Ramazan Öztürk’de katıldı.   
Tefenni Belediye Spor ile Hacılar Spor arasında oynanan maç Tefenni Belediye Sporun 5-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

Burdur 1. Amatör Ligi takımlarından Tefenni Belediye Spor SK ile Hacılar Spor arasında oynanan müsabaka sona erdi. 


 

16’ıncı hafta maçlarından olan Tefenni Belediye Spor ile Hacılar Spor arasında oynanan müsabaka Tefenni Belediye Sporun galibiyeti ile tamamlandı. 

Her hafta birbirinden yetenekli futbol seyir şöleni sunan Tefenni Belediye Spor bu haftayı da boş geçmeyerek Hacılar Sporu 5-1 skorla geçti. 

Seyircilerin yoğun ilgi gösterdiği maça Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Tefenni Kaymakamı Tugay Cantürk, Hacılar muhtarı Ramazan Öztürk’de katıldı. 
 

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.