BOZKURTLAR BURDUR GENÇLİKSPOR’A ACIMADI

Spor 12.02.2022 - 15:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BOZKURTLAR BURDUR GENÇLİKSPOR’A ACIMADI

Bozkurt’lardan bir galibiyet daha…
Burdur 1. Amatör Ligi takımlarından Tefenni Belediye Spor SK ile Burdur Gençlikspor arasında oynanan müsabaka sona erdi.    12 Şubat Cumartesi (bugün) saat 13:00’da Gazi ATATÜRK stadında oynanan müsabaka Bozkurt’ların ezici galibiyeti ile sona erdi.  Seyircilere futbol seyir şöleni sunan Tefenni Belediye Spor ilk yarıya 2-0 Galip girdi.  2’nci yarının başlamasıyla beraber bir gol daha atabilmeyi başaran Tefenni Belediye Spor 3-1 skorla Burdur Gençliksporu yendi.    Seyircilerin yoğun katılım gösterdiği müsabakaya Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik, AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, MHP İl Başkan Yardımcısı Gültekin Oktay ve Gençlik İl Spor Müdürü Orhan Kamerkaya gibi isimlerde katıldı.   
Bozkurt’lardan bir galibiyet daha…

Burdur 1. Amatör Ligi takımlarından Tefenni Belediye Spor SK ile Burdur Gençlikspor arasında oynanan müsabaka sona erdi. 

 

12 Şubat Cumartesi (bugün) saat 13:00’da Gazi ATATÜRK stadında oynanan müsabaka Bozkurt’ların ezici galibiyeti ile sona erdi. 
Seyircilere futbol seyir şöleni sunan Tefenni Belediye Spor ilk yarıya 2-0 Galip girdi. 

2’nci yarının başlamasıyla beraber bir gol daha atabilmeyi başaran Tefenni Belediye Spor 3-1 skorla Burdur Gençliksporu yendi. 

 

Seyircilerin yoğun katılım gösterdiği müsabakaya Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, AK Parti Milletvekili Bayram Özçelik, AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi, MHP İl Başkan Yardımcısı Gültekin Oktay ve Gençlik İl Spor Müdürü Orhan Kamerkaya gibi isimlerde katıldı. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.