BÖYLE IŞIK DÜŞMAN BAŞINA!

Yaşam 11.12.2017 - 12:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BÖYLE IŞIK DÜŞMAN BAŞINA!

BURDUR'DAKİ BÖYLE IŞIK DÜŞMAN BAŞINA!
Burdur kent merkezindeki trafik ışığı görenleri hayrete düşürüyor. Burdur şehir merkezindeki en işlek ikinci cadde olan Adliye Caddesindeki tarif ışığı görenleri şaşırtıyor. Yerden 1,70 metre yüksekliğe konulan bu ışık zaman zaman yayaların ve vatandaşların omzunu ve başını çarpmalarına neden oluyor.  Söz konusu ışık hem kaldırımda yürüyüş mesafesini daraltıyor hem de yaya geçidinin görüş açısını kısıtlıyor.
BURDUR'DAKİ BÖYLE IŞIK DÜŞMAN BAŞINA!

Burdur kent merkezindeki trafik ışığı görenleri hayrete düşürüyor.

Burdur şehir merkezindeki en işlek ikinci cadde olan Adliye Caddesindeki tarif ışığı görenleri şaşırtıyor. Yerden 1,70 metre yüksekliğe konulan bu ışık zaman zaman yayaların ve vatandaşların omzunu ve başını çarpmalarına neden oluyor.  Söz konusu ışık hem kaldırımda yürüyüş mesafesini daraltıyor hem de yaya geçidinin görüş açısını kısıtlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.