Borsada Gündüzalp dönemi

Gündem 15.04.2018 - 17:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Borsada Gündüzalp dönemi

Burdur ticaret borsası seçimlerinin galibi Ömer Faruk Gündüzalp oldu.
Burdur ticaret borsası seçimlerinin galibi Ömer Faruk Gündüzalp oldu.  Bugün sabahtan itibaren yapılan Burdur Ticaret Borsası seçimlerinin sonucunda Gündüzalp kazanarak yeni bir dönem başlattı.  Seçimlere işadamı Baki Varol, Yılmaz Başar ve Ömer Faruk Gündüzalp üçlüsü girmiş ticaret borsası üyelerinin oylarına talip olmuşlardı. Akşam saatlerinde yapılan açıklamaya göre Gündüzalp seçimin galibi oldu.    Yılmaz Başar 81 Baki Varol 139 Ömer Faruk Gündüzalp. 142 oy aldı. 2 oy ise geçersiz sayıldı
Burdur ticaret borsası seçimlerinin galibi Ömer Faruk Gündüzalp oldu.

Burdur ticaret borsası seçimlerinin galibi Ömer Faruk Gündüzalp oldu. 
Bugün sabahtan itibaren yapılan Burdur Ticaret Borsası seçimlerinin sonucunda Gündüzalp kazanarak yeni bir dönem başlattı.  Seçimlere işadamı Baki Varol, Yılmaz Başar ve Ömer Faruk Gündüzalp üçlüsü girmiş ticaret borsası üyelerinin oylarına talip olmuşlardı. Akşam saatlerinde yapılan açıklamaya göre Gündüzalp seçimin galibi oldu. 

 

Yılmaz Başar 81
Baki Varol 139
Ömer Faruk Gündüzalp. 142 oy aldı. 2 oy ise geçersiz sayıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.