Borsa’dan bin aileye gıda yardımı

Yaşam 21.04.2020 - 11:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Borsa’dan bin aileye gıda yardımı

Borsa’dan bin aileye gıda yardımı
Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) katkılarıyla hazırladıkları 1000 adet gıda kolisinin, Burdur Valiliği tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere, Vefa Sosyal Destek Grubu işbirliğiyle gönderilmek üzere hazırladıklarını belirterek, “Her yıl Ramazan ayı içerisinde, ihtiyaç sahibi ailelere yaptığımız gıda yardımını, bu yıl tüm dünyayı tehdit eden Covid-19 salgını nedeniyle erkene aldık. ‘Birlikten kuvvet doğar’ düşüncesiyle, hazırladığımız gıda kolilerini, Valilik koordinesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz” dedi. İş dünyası olarak, ihtiyaç sahibi ailelerin her anlamda yanında olduklarının altını çizen Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, “Tüm dünya, şu anda Koronavirüs ile karşı karşıya. Çoğu esnafımız dükkânını açamıyor, çalışanlarımız ise işine gidemiyor. Bu yüzden bizlerde Borsa olarak ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmayarak, bu zor günlerinde yanlarında olmak istedik. Bu zorlu süreçte, ihtiyaç sahibi ailelerimizden desteklerimizi hiçbir zaman esirgemeyeceğimiz” şeklinde konuştu. Bütün hastalara acil şifalar dileyen Başkan Gündüzalp, “Hastalık dolayısıyla hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bu vesile ile devlet yetkililerimiz başta olmak üzere, sağlık çalışanlarımıza, polislerimize, jandarmamıza ve tüm kurumlarımıza, bu virüs ile mücadelesinden dolayı teşekkür ediyor, yaklaşan mübarek Ramazan ayının islâm alemine sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Borsa’dan bin aileye gıda yardımı

Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Veteriner Hekim Ömer Faruk Gündüzalp, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) katkılarıyla hazırladıkları 1000 adet gıda kolisinin, Burdur Valiliği tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere, Vefa Sosyal Destek Grubu işbirliğiyle gönderilmek üzere hazırladıklarını belirterek, “Her yıl Ramazan ayı içerisinde, ihtiyaç sahibi ailelere yaptığımız gıda yardımını, bu yıl tüm dünyayı tehdit eden Covid-19 salgını nedeniyle erkene aldık. ‘Birlikten kuvvet doğar’ düşüncesiyle, hazırladığımız gıda kolilerini, Valilik koordinesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz” dedi.

İş dünyası olarak, ihtiyaç sahibi ailelerin her anlamda yanında olduklarının altını çizen Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, “Tüm dünya, şu anda Koronavirüs ile karşı karşıya. Çoğu esnafımız dükkânını açamıyor, çalışanlarımız ise işine gidemiyor. Bu yüzden bizlerde Borsa olarak ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmayarak, bu zor günlerinde yanlarında olmak istedik. Bu zorlu süreçte, ihtiyaç sahibi ailelerimizden desteklerimizi hiçbir zaman esirgemeyeceğimiz” şeklinde konuştu.

Bütün hastalara acil şifalar dileyen Başkan Gündüzalp, “Hastalık dolayısıyla hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bu vesile ile devlet yetkililerimiz başta olmak üzere, sağlık çalışanlarımıza, polislerimize, jandarmamıza ve tüm kurumlarımıza, bu virüs ile mücadelesinden dolayı teşekkür ediyor, yaklaşan mübarek Ramazan ayının islâm alemine sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.