“BOMBA” ALARMI KARAYOLUNU TRAFİĞE KAPATTI

Gündem 11.08.2015 - 10:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

“BOMBA” ALARMI KARAYOLUNU TRAFİĞE KAPATTI

AFYONKARAHİSAR'DA “BOMBA” ALARMI KARAYOLUNU TRAFİĞE KAPATTI
Afyonkarahisar’da bir köprünün altına bırakılan ve buzdolaplarında kullanılan soğutucu gaz kloroflorokarbon tüpü, polisi bomba alarmına geçirdi.  Kent merkezinde Atatürk Bulvarı üzerinde Alparslan Türkeş Köprüsü'nün altındaki yürüyüş yoluna bırakılan tüp polisi alarma geçirdi. Yürüyüş yolunda gezen vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen polis ekipleri çalılıkların arasında pembe renkte bir tüp olduğunu görünce hemen çevreyi güvenlik kordonuna alarak yolu iki yönlü trafiğe kapattı. Ardından bölgeye gelen özel kıyafetli bomba imha uzmanları tüpü incelediklerinde, üzerinde herhangi bir düzenek olmadığını görünce herkes rahat bir nefes aldı. Yapılan incelemede tüpün buzdolaplarında kullanılan soğutucu gaz kloroflorokarbon tüpü olduğu anlaşıldı. Öte yandan, güvenlik amacıyla ulaşıma kapanan yolda yaklaşık 2 kilometreye varan araç kuyruğu oluştu.
AFYONKARAHİSAR'DA “BOMBA” ALARMI KARAYOLUNU TRAFİĞE KAPATTI

Afyonkarahisar’da bir köprünün altına bırakılan ve buzdolaplarında kullanılan soğutucu gaz kloroflorokarbon tüpü, polisi bomba alarmına geçirdi. 
Kent merkezinde Atatürk Bulvarı üzerinde Alparslan Türkeş Köprüsü'nün altındaki yürüyüş yoluna bırakılan tüp polisi alarma geçirdi. Yürüyüş yolunda gezen vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen polis ekipleri çalılıkların arasında pembe renkte bir tüp olduğunu görünce hemen çevreyi güvenlik kordonuna alarak yolu iki yönlü trafiğe kapattı. Ardından bölgeye gelen özel kıyafetli bomba imha uzmanları tüpü incelediklerinde, üzerinde herhangi bir düzenek olmadığını görünce herkes rahat bir nefes aldı. Yapılan incelemede tüpün buzdolaplarında kullanılan soğutucu gaz kloroflorokarbon tüpü olduğu anlaşıldı.
Öte yandan, güvenlik amacıyla ulaşıma kapanan yolda yaklaşık 2 kilometreye varan araç kuyruğu oluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.