BOLVADİN’DE “HER SINIFIN BİR YETİM KARDEŞİ VAR” PROJESİ TANITILDI

Gündem 09.03.2015 - 13:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BOLVADİN’DE “HER SINIFIN BİR YETİM KARDEŞİ VAR” PROJESİ TANITILDI

BOLVADİN’DE “HER SINIFIN BİR YETİM KARDEŞİ VAR” PROJESİ TANITILDI
Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesinde Milli Eğitim Bakanlığı ve İnsani Yardım Vakfı’nın (İHH) ortaklaşa yürüttüğü “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” projesinin tanıtımı yapıldı.  Bolvadin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Afyon İHH Şubesince ortaklaşa düzenlenen “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” projesinin tanıtım programı Bolvadin Belediyesi Sinema Salonunda gerçekleştirildi. Tanıtım toplantısına İHH Genel Merkez Yetim Birimi Koordinasyon Başkanı Reşat Başer, Afyon İHH Şube Temsilcisi Ahmet Ertürk, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte konuşan İHH Yetim Birimi Koordinasyon Başkanı Reşat Başer, dünyada 200 milyonun üzerinde yetim bulunduğunu ve bunlara her yıl 3 milyonun üzerinde yetim eklendiğini ifade ederek “İHH bölge, din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın dünyanın neresinde olursa olsun sıkıntıya düşmüş, felakete uğramış. Savaş, tabii afet gibi sebeplerle mağdur olmuş, yaralanmış, sakat kalmış, aç veya açıkta kalmış, zulme uğramış bütün insanlara gerekli insani yardımı ulaştırmak ve bu insanların temel hak ve hürriyetlerinin ihlal edilmesini önlemek için tüm girişimleri yapmak üzere kuruldu. İHH olarak, 2013 yılında başlatılan İyilikte Yarışan Sınıflar çalışmasıyla, öğrencilerde farkındalık, sorumluluk ve yardımlaşma bilincini artırmayı hedefliyoruz” dedi.
BOLVADİN’DE “HER SINIFIN BİR YETİM KARDEŞİ VAR” PROJESİ TANITILDI

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesinde Milli Eğitim Bakanlığı ve İnsani Yardım Vakfı’nın (İHH) ortaklaşa yürüttüğü “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” projesinin tanıtımı yapıldı. 
Bolvadin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Afyon İHH Şubesince ortaklaşa düzenlenen “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var” projesinin tanıtım programı Bolvadin Belediyesi Sinema Salonunda gerçekleştirildi.
Tanıtım toplantısına İHH Genel Merkez Yetim Birimi Koordinasyon Başkanı Reşat Başer, Afyon İHH Şube Temsilcisi Ahmet Ertürk, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte konuşan İHH Yetim Birimi Koordinasyon Başkanı Reşat Başer, dünyada 200 milyonun üzerinde yetim bulunduğunu ve bunlara her yıl 3 milyonun üzerinde yetim eklendiğini ifade ederek “İHH bölge, din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın dünyanın neresinde olursa olsun sıkıntıya düşmüş, felakete uğramış. Savaş, tabii afet gibi sebeplerle mağdur olmuş, yaralanmış, sakat kalmış, aç veya açıkta kalmış, zulme uğramış bütün insanlara gerekli insani yardımı ulaştırmak ve bu insanların temel hak ve hürriyetlerinin ihlal edilmesini önlemek için tüm girişimleri yapmak üzere kuruldu. İHH olarak, 2013 yılında başlatılan İyilikte Yarışan Sınıflar çalışmasıyla, öğrencilerde farkındalık, sorumluluk ve yardımlaşma bilincini artırmayı hedefliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.