BOLVADİN’DE HALK EĞİTİM MERKEZİ YIL SONU SERGİSİ AÇTI

Sanat 29.05.2016 - 14:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BOLVADİN’DE HALK EĞİTİM MERKEZİ YIL SONU SERGİSİ AÇTI

BOLVADİN’DE HALK EĞİTİM MERKEZİ YIL SONU SERGİSİ AÇTI
Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında açılan çeşitli kurslarda yapılan ürünlerin yer aldığı yıl sonu sergisi açıldı.  Açılışa Kaymakam Ayhan Akpay, Garnizon Komutanı Selami Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Turan İlçe Emniyet Müdürü Erkan Güneş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Uçak, daire amirleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. Serginin açılışında bir konuşma yapan ve Halk Eğiti Merkezlerinin önemine vurgu yapan Kaymakam Akpay şunları söyledi: “Açılan kurslar sayesinde genç kız ve kadınlarımız ilgi ve yetenekleri doğrultusunda eğitim olanağı bulmaktadırlar. Kendilerini geliştirme fırsatı bulan kursiyerlerimizin topluma ve aile ekonomisine katkı sağlıyorlar.” Ney dinletisinin ardından ev yemekleri yarışmasında dereceye giren kursiyerlerin ödülleri verildi. Program kursiyerlerin hazırladıkları fotoğraf, biçki-dikiş, el nakışı, el sanatları, giyim gibi ürünlerden oluşan serginin gezilmesi ile sona erdi.
BOLVADİN’DE HALK EĞİTİM MERKEZİ YIL SONU SERGİSİ AÇTI

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından, 2015-2016 eğitim-öğretim yılında açılan çeşitli kurslarda yapılan ürünlerin yer aldığı yıl sonu sergisi açıldı. 
Açılışa Kaymakam Ayhan Akpay, Garnizon Komutanı Selami Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Turan İlçe Emniyet Müdürü Erkan Güneş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Uçak, daire amirleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.
Serginin açılışında bir konuşma yapan ve Halk Eğiti Merkezlerinin önemine vurgu yapan Kaymakam Akpay şunları söyledi:
“Açılan kurslar sayesinde genç kız ve kadınlarımız ilgi ve yetenekleri doğrultusunda eğitim olanağı bulmaktadırlar. Kendilerini geliştirme fırsatı bulan kursiyerlerimizin topluma ve aile ekonomisine katkı sağlıyorlar.”
Ney dinletisinin ardından ev yemekleri yarışmasında dereceye giren kursiyerlerin ödülleri verildi. Program kursiyerlerin hazırladıkları fotoğraf, biçki-dikiş, el nakışı, el sanatları, giyim gibi ürünlerden oluşan serginin gezilmesi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.