BOLVADİN’DE “AĞIZLAR KİRLENMESİN-KÜFRE HAYIR” KAMPANYASI

Gündem 23.03.2015 - 16:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BOLVADİN’DE “AĞIZLAR KİRLENMESİN-KÜFRE HAYIR” KAMPANYASI

BOLVADİN’DE “AĞIZLAR KİRLENMESİN-KÜFRE HAYIR” KAMPANYASI
Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde yürütülen ve toplumda küfür etme alışkanlığını ortadan kaldırmaya yönelik yürütülen, “Ağızlar Kirlenmesin-Küfre Hayır” kampanyasına bir destek de Bolvadin İlçe Belediyesi'nden geldi.  Bolvadin Alpaslan İlkokulu koordinasyonunda yürütülen çalışmalara gerekli desteğin sonuna kadar verileceğini belirten Bolvadin İlçe Belediye Başkanı Fatih Kayacan, “Yetişen neslin küfürden ve kötü söylemlerden arınmasını temin etmek ve alışkanlıklardan vazgeçirmek adına bu kampanyaya bütün gücümüzle destek vereceğiz” dedi. Kampanya süresince kullanılacak olan tüm basın-yayın ve tanıtım malzemeleri belediye tarafından karşılandığını kaydeden Başkan Kayacan, kampanya kapsamında bilboard, yaka rozeti, şapka, tişört, kalem gibi malzemelerin temin edildiğini söyledi. 
BOLVADİN’DE “AĞIZLAR KİRLENMESİN-KÜFRE HAYIR” KAMPANYASI

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde yürütülen ve toplumda küfür etme alışkanlığını ortadan kaldırmaya yönelik yürütülen, “Ağızlar Kirlenmesin-Küfre Hayır” kampanyasına bir destek de Bolvadin İlçe Belediyesi'nden geldi. 
Bolvadin Alpaslan İlkokulu koordinasyonunda yürütülen çalışmalara gerekli desteğin sonuna kadar verileceğini belirten Bolvadin İlçe Belediye Başkanı Fatih Kayacan, “Yetişen neslin küfürden ve kötü söylemlerden arınmasını temin etmek ve alışkanlıklardan vazgeçirmek adına bu kampanyaya bütün gücümüzle destek vereceğiz” dedi.
Kampanya süresince kullanılacak olan tüm basın-yayın ve tanıtım malzemeleri belediye tarafından karşılandığını kaydeden Başkan Kayacan, kampanya kapsamında bilboard, yaka rozeti, şapka, tişört, kalem gibi malzemelerin temin edildiğini söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.