BOLVADİN 32. KAYMAK VE EBER GÖLÜ FESTİVALİ, 24-25 AĞUSTOS'TA

Kültür 23.08.2018 - 11:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BOLVADİN 32. KAYMAK VE EBER GÖLÜ FESTİVALİ, 24-25 AĞUSTOS'TA

32. Kaymak ve Eber Gölü Festivali, 24-25 Ağustos’ta dolu dolu bir programla Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde gerçekleşecek.
Festival,  Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde 24 Ağustos tarihinde “ Alışveriş Günleri “ ile başlayacak ve iki gün sürecek. İlk gün etkinlikleri kapsamında “Şehitler Caddesi” açılışı da gerçekleşecek. Gezi otobüsü ve Mehteran eşliğinde kortej yapılacak ve sonrasında Horan Parkı gezilecek. Cadde, birçok animasyon gösterisi ve etkinliklerle tam bir şenlik alanına dönüşecek. Festivalin ikinci gününde de Alışveriş Günleri devam ederken, öğleden sonra 14’te, “Siyah Pantolon” hikayesiyle herkesi ağlatan, Eğitimci-Yazar Alişan KAPAKLIKAYA, “Aile İçi İletişim” konusunda seminer verecek. Hemen ardından sahneye Grup MECAZ çıkacak. Birbirinden güzel Türk Halk Müziği eserlerini Bolvadinliler için seslendirecek olan Grup MECAZ, eğlencenin de fitilini ateşlemiş olacak. Grup MECAZ’ın hemen sonrasında ise Turgay BAŞYAYLA sahne alacak ve kalabalık sahne ekibi ve halk danslarıyla Bolvadinlilere unutulmaz bir Ağustos akşamı yaşatacak.
32. Kaymak ve Eber Gölü Festivali, 24-25 Ağustos’ta dolu dolu bir programla Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde gerçekleşecek.

Festival,  Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde 24 Ağustos tarihinde “ Alışveriş Günleri “ ile başlayacak ve iki gün sürecek. İlk gün etkinlikleri kapsamında “Şehitler Caddesi” açılışı da gerçekleşecek. Gezi otobüsü ve Mehteran eşliğinde kortej yapılacak ve sonrasında Horan Parkı gezilecek. Cadde, birçok animasyon gösterisi ve etkinliklerle tam bir şenlik alanına dönüşecek. Festivalin ikinci gününde de Alışveriş Günleri devam ederken, öğleden sonra 14’te, “Siyah Pantolon” hikayesiyle herkesi ağlatan, Eğitimci-Yazar Alişan KAPAKLIKAYA, “Aile İçi İletişim” konusunda seminer verecek.

Hemen ardından sahneye Grup MECAZ çıkacak. Birbirinden güzel Türk Halk Müziği eserlerini Bolvadinliler için seslendirecek olan Grup MECAZ, eğlencenin de fitilini ateşlemiş olacak. Grup MECAZ’ın hemen sonrasında ise Turgay BAŞYAYLA sahne alacak ve kalabalık sahne ekibi ve halk danslarıyla Bolvadinlilere unutulmaz bir Ağustos akşamı yaşatacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.