Boğulma tehlikesi geçirdi, 3 gün sonra hastanede öldü

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.06.2019 - 09:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Boğulma tehlikesi geçirdi, 3 gün sonra hastanede öldü

Boğulma tehlikesi geçirdi, 3 gün sonra hastanede öldü
Antalya'nın Alanya ilçesinde sahilinde serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren 21 yaşındaki Ahmet Kocuk, 3 gün süren yaşam savaşını kaybetti.  Alanya'nın İncekum sahilinde geçen cuma günü serinlemek için denize giren Ahmet Kocuk , bir süre sonra suda batıp çıkmaya başladı. Çevredekilerin fark ettiği Kocuk , kumsala çıkarıldı. İhbar sonrası olay yerine gelen ambulansta ilk müdahalesi yapılan Kocuk, özel bir hastaneye götürüldü.  Hastanede tedavisi süren ve hayati tehlikesi bulunan Ahmet Kocuk, 3 günlük yaşam savaşını kaybetti. Dün gece yaşamını yitiren Kocuk'un cenazesi nöbetçi savcılık tarafından yapılan incelemelerin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 
Boğulma tehlikesi geçirdi, 3 gün sonra hastanede öldü

Antalya'nın Alanya ilçesinde sahilinde serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren 21 yaşındaki Ahmet Kocuk, 3 gün süren yaşam savaşını kaybetti. 
Alanya'nın İncekum sahilinde geçen cuma günü serinlemek için denize giren Ahmet Kocuk , bir süre sonra suda batıp çıkmaya başladı. Çevredekilerin fark ettiği Kocuk , kumsala çıkarıldı. İhbar sonrası olay yerine gelen ambulansta ilk müdahalesi yapılan Kocuk, özel bir hastaneye götürüldü. 
Hastanede tedavisi süren ve hayati tehlikesi bulunan Ahmet Kocuk, 3 günlük yaşam savaşını kaybetti. Dün gece yaşamını yitiren Kocuk'un cenazesi nöbetçi savcılık tarafından yapılan incelemelerin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.