BİRLİK TOPLANTISINDA ÇOCUK PARKI MÜJDESİ

Gündem 24.06.2014 - 08:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BİRLİK TOPLANTISINDA ÇOCUK PARKI MÜJDESİ

Burdur valisi Hasan Kürklü Burdur İli Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin bugün yapılan Encümen Toplantısına başkanlık etti.
Vali Hasan Kürklü’nün makamında gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcısı Bülent Uygur ve Birlik üyeleri katıldı. Çatağıl, Yassıgüme, Kayış, Halıcılar köylerine parke taşı döşenmesi ,Karaçal köyüne ise parke taşı döşeme işinde ihtiyaç duyulan yardımın yapılması, Muhtarların isteği doğrultusunda  Merkez İlçe ve köylere çocuk parkı yapımı konuları görüşülerek karara bağlanırken aynı zamanda yine muhtarların isteği doğrultusunda köylerin ihtiyacı olan muhtelif araç gereçlerin de alımı konusunda karar birliği sağlandı. Toplam 15 maddenin görüşüldüğü toplantı yaklaşık 2 saat sürdü. 
Burdur valisi Hasan Kürklü Burdur İli Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin bugün yapılan Encümen Toplantısına başkanlık etti.

Vali Hasan Kürklü’nün makamında gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcısı Bülent Uygur ve Birlik üyeleri katıldı.

Çatağıl, Yassıgüme, Kayış, Halıcılar köylerine parke taşı döşenmesi ,Karaçal köyüne ise parke taşı döşeme işinde ihtiyaç duyulan yardımın yapılması, Muhtarların isteği doğrultusunda  Merkez İlçe ve köylere çocuk parkı yapımı konuları görüşülerek karara bağlanırken aynı zamanda yine muhtarların isteği doğrultusunda köylerin ihtiyacı olan muhtelif araç gereçlerin de alımı konusunda karar birliği sağlandı.

Toplam 15 maddenin görüşüldüğü toplantı yaklaşık 2 saat sürdü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.