BİR GRUP CHP’LİDEN ÇADIRLI PROTESTO

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2013 - 16:31, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BİR GRUP CHP’LİDEN ÇADIRLI PROTESTO

CUMHURİYET HALK PARTİSİ'NİN (CHP) KEPEZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLARAK, ESKİ AK PARTİLİ ERDAL ÖNER'İN İSMİNİN ANILMASINA BİR GRUP PARTİLİ, İL BAŞKANLIĞI ÖNÜNE ÇADIR KURARAK TEPKİ GÖSTERDİ
Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP)Kepez Belediye Başkan adayı olarak Ak Parti'den Kepez eski Belediye Başkanı Erdal Öner'in isminin anılmasına bir grup partili, CHP İl Başkanlığı önüne çadır kurarak tepki gösterdi.AK Parti'nin Antalya'daki kurucuları arasında yer alan ve 2004 yılında AK Parti ile girdiği seçimlerden Kepez Belediye Başkanı olan Erdal Öner’in isminin CHP Kepez Belediye Başkanlığı ile anılmasına tepki gösteren yaklaşık 300 partili, CHP Antalya İl Başkanlığı önüne çadır kurdu. "CHP'NİN HATA YAPMA LÜKSÜ YOKTUR"CHP’li grup adına basın açıklaması yapan CHP eski Gençlik Kolları Başkanı Recep Durmasur, 30 Mart 2014 seçimlerine yaklaşılırken ülkenin içinde bulunduğu durumun içler acısı olduğunu söyledi. Yolsuzluk ve soygunların gün yüzüne çıktığını ifade eden Durmasur, "İktidarın emriyle emniyet müdürleri ve savcılar görevlerinden alınmakta, soygun ve yolsuzluklar örtbas edilmek istenmektedir. Bu iktidarın suyu ısınmıştır. Tüm bu koşullar lehimize gelişmişken, belediye başkan adaylarımızı belirleme noktasında CHP’nin hata yapma lüksü yoktur. Antalya’da kazanmak hepimiz için önemlidir. Antalya’ya sahip çıkmak CHP’lilerin birinci görevidir" dedi.
CUMHURİYET HALK PARTİSİ'NİN (CHP) KEPEZ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLARAK, ESKİ AK PARTİLİ ERDAL ÖNER'İN İSMİNİN ANILMASINA BİR GRUP PARTİLİ, İL BAŞKANLIĞI ÖNÜNE ÇADIR KURARAK TEPKİ GÖSTERDİ

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP)Kepez Belediye Başkan adayı olarak Ak Parti'den Kepez eski Belediye Başkanı Erdal Öner'in isminin anılmasına bir grup partili, CHP İl Başkanlığı önüne çadır kurarak tepki gösterdi.
AK Parti'nin Antalya'daki kurucuları arasında yer alan ve 2004 yılında AK Parti ile girdiği seçimlerden Kepez Belediye Başkanı olan Erdal Öner’in isminin CHP Kepez Belediye Başkanlığı ile anılmasına tepki gösteren yaklaşık 300 partili, CHP Antalya İl Başkanlığı önüne çadır kurdu. 

"CHP'NİN HATA YAPMA LÜKSÜ YOKTUR"
CHP’li grup adına basın açıklaması yapan CHP eski Gençlik Kolları Başkanı Recep Durmasur, 30 Mart 2014 seçimlerine yaklaşılırken ülkenin içinde bulunduğu durumun içler acısı olduğunu söyledi. Yolsuzluk ve soygunların gün yüzüne çıktığını ifade eden Durmasur, "İktidarın emriyle emniyet müdürleri ve savcılar görevlerinden alınmakta, soygun ve yolsuzluklar örtbas edilmek istenmektedir. Bu iktidarın suyu ısınmıştır. Tüm bu koşullar lehimize gelişmişken, belediye başkan adaylarımızı belirleme noktasında CHP’nin hata yapma lüksü yoktur. Antalya’da kazanmak hepimiz için önemlidir. Antalya’ya sahip çıkmak CHP’lilerin birinci görevidir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.