Bir yıllık kirasını cüzdanıyla birlikte kaybetti

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2018 - 16:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bir yıllık kirasını cüzdanıyla birlikte kaybetti

Bir yıllık ev kirasının içinde bulunduğu cüzdanı kaybeden aile perişan oldu
Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde bir anlık dalgınlık sonucu içerisinde 1 yıllık ev kirasının da olduğu cüzdanı kaybeden aile perişan oldu. Olay, Sandıklı ilçesi Ece Mahallesi Narin Sokak'ta meydana geldi. Dün 9 aylık bebeği ile birlikte öğle saatlerinde markete çıkan Semra Arslan, ödemeyi yapacağı sırada cüzdanını bulamadı. Evi arayan Arslan, içerisinde eşinin inşaatta çalışarak kazandığı bir yıllık ev kirası, nüfus cüzdanı ve kartları olan cüzdanını bulamadı. Büyük panik yaşayan Semra Arslan, durumu polise bildirerek yardım istedi.   Eşi ile birlikte her yerde arıyor Mehmet ve Semra Arslan çifti yaptıkları açıklamada, “Dün öğle sıralarında markete gitmek için evden çıktım cüzdanımı yanıma aldım. Ece Mahallesi Narin Sokak üzerinde düşürdüğümü zannediyorum. Ekmek almak için çıkmıştım evden. Düştüğünü hiç hmedim. Yolun her tarafını aradım çevre sakinlerine sordum. Kredimiz var, çocuğumuz var. Zor durumdayız. Kaybettiğimiz paramız bizim oturduğumuz 1 yıllık ev kiramızın borcuydu. Zaten bir yıllık borcumuz vardı. Şimdi üzerine daha da kira binecek bunu ödememiz artık çok zor. Cüzdanın içerisinde eşimin kimlik kartı, çocuğumun kimlik kartı ve paramız vardı” ifadelerini kullandı.
Bir yıllık ev kirasının içinde bulunduğu cüzdanı kaybeden aile perişan oldu

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde bir anlık dalgınlık sonucu içerisinde 1 yıllık ev kirasının da olduğu cüzdanı kaybeden aile perişan oldu.

Olay, Sandıklı ilçesi Ece Mahallesi Narin Sokak'ta meydana geldi. Dün 9 aylık bebeği ile birlikte öğle saatlerinde markete çıkan Semra Arslan, ödemeyi yapacağı sırada cüzdanını bulamadı. Evi arayan Arslan, içerisinde eşinin inşaatta çalışarak kazandığı bir yıllık ev kirası, nüfus cüzdanı ve kartları olan cüzdanını bulamadı. Büyük panik yaşayan Semra Arslan, durumu polise bildirerek yardım istedi.

 

Eşi ile birlikte her yerde arıyor

Mehmet ve Semra Arslan çifti yaptıkları açıklamada, “Dün öğle sıralarında markete gitmek için evden çıktım cüzdanımı yanıma aldım. Ece Mahallesi Narin Sokak üzerinde düşürdüğümü zannediyorum. Ekmek almak için çıkmıştım evden. Düştüğünü hiç hmedim. Yolun her tarafını aradım çevre sakinlerine sordum. Kredimiz var, çocuğumuz var. Zor durumdayız. Kaybettiğimiz paramız bizim oturduğumuz 1 yıllık ev kiramızın borcuydu. Zaten bir yıllık borcumuz vardı. Şimdi üzerine daha da kira binecek bunu ödememiz artık çok zor. Cüzdanın içerisinde eşimin kimlik kartı, çocuğumun kimlik kartı ve paramız vardı” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.