BİR İLK !!! YER ALTI ÇÖP KONTEYNERİNE GEÇİYORUZ!

Gündem 21.03.2020 - 10:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BİR İLK !!! YER ALTI ÇÖP KONTEYNERİNE GEÇİYORUZ!

YER ALTI ÇÖP KONTEYNERİNE GEÇİYORUZ!
Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz: Uzun zamandır yapmayı düşündüğümüz ve içinde bulunduğumuz Koronavirüs tehdidi sonrası ihtiyacı çok daha fazla hasıl olan Yer Altı Çöp Konteyneri" projemizin ilk uygulamasını bugün Zafer Mahallemizde gerçekleştirdik. İlçemizde 4 mevsim hijyeni sağlamak amacıyla uygulamaya koyduğumuz Yer Altı Çöp Konteyneri Projemiz, gerek konteynerlerin üretimi, gerekse Çöp Arabamızın modifikasyonu anlamında, tamamen Belediye İmkanlarımızla gerçekleştirdiğimiz yerli bir projedir. Yaptığımız Piyasa araştırmalarında satın alabileceğimiz 1 Adet Konteynerin maliyeti 30.000 TL'yi bulurken, kendi imkanlarımızla ürettiğimiz 1 Adet konteyner 1500 TL gibi cüzi bir rakama imal edilmiştir. Yine Belediyemiz garajında kullanılmaz durumda olan 1 Adet Çöp Arabası'nın tamiratı ve modifikasyonu da Belediyemizce yapılmış, Çöp Aracımız amacına uygun olarak faal hale getirilmiştir. İlçemiz genelinde bulunan 500 civarındaki tüm Çöp Konteynerleri, en geç Yıl sonuna kadar proje kapsamında Yer Altı Çöp Konteyneri olarak değiştirilecektir. Bu duygu ve düşüncelerle "Yer Altı Çöp Konteyneri" projemizin hayırlı olmasını diliyor saygılarımı sunuyorum.dedi.
YER ALTI ÇÖP KONTEYNERİNE GEÇİYORUZ!

Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz: Uzun zamandır yapmayı düşündüğümüz ve içinde bulunduğumuz Koronavirüs tehdidi sonrası ihtiyacı çok daha fazla hasıl olan Yer Altı Çöp Konteyneri" projemizin ilk uygulamasını bugün Zafer Mahallemizde gerçekleştirdik.

İlçemizde 4 mevsim hijyeni sağlamak amacıyla uygulamaya koyduğumuz Yer Altı Çöp Konteyneri Projemiz, gerek konteynerlerin üretimi, gerekse Çöp Arabamızın modifikasyonu anlamında, tamamen Belediye İmkanlarımızla gerçekleştirdiğimiz yerli bir projedir.

Yaptığımız Piyasa araştırmalarında satın alabileceğimiz 1 Adet Konteynerin maliyeti 30.000 TL'yi bulurken, kendi imkanlarımızla ürettiğimiz 1 Adet konteyner 1500 TL gibi cüzi bir rakama imal edilmiştir. Yine Belediyemiz garajında kullanılmaz durumda olan 1 Adet Çöp Arabası'nın tamiratı ve modifikasyonu da Belediyemizce yapılmış, Çöp Aracımız amacına uygun olarak faal hale getirilmiştir.

İlçemiz genelinde bulunan 500 civarındaki tüm Çöp Konteynerleri, en geç Yıl sonuna kadar proje kapsamında Yer Altı Çöp Konteyneri olarak değiştirilecektir. Bu duygu ve düşüncelerle "Yer Altı Çöp Konteyneri" projemizin hayırlı olmasını diliyor saygılarımı sunuyorum.dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.