“BİR GARİP OLAY” BAŞARI GETİRDİ

Eğitim 26.05.2018 - 11:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

“BİR GARİP OLAY” BAŞARI GETİRDİ

Süleyman Demirel Üniversitesi Türkçe Topluluğu kendi yazdıkları ve sahneledikleri oyunla ödül aldı.
Gençlik ve Spor Bakanlığınca Ankara'da düzenlenen “Gençler Arası Kültür Ve Sanat Yarışması” kapsamında “Hayallerini Sahneye Taşı” adlı tiyatro yarışmasıyla   kendi yazdıkları “Bir Garip Olay” oyunu ile Türkiye ikincisi oldu. Ayrıca Türkçe Topluluğu “Derdimiz Var” adlı tiyatro gösterimi ile de büyük beğeni topladı. Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde tiyatro severlerle buluşan oyunda “Toplumda Kadının Yeri” teması ele alındı. Sahnelenen oyun izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. SDÜ’nün sanatsal yöndeki bu başarısı hem öğrenci toplulukları hem de üniversite yönetimi ve akademisyenler tarafından beğenilirken Ispartalı sanat severler de üniversitelerinde böyle bir başarılarının elde edilmesinden gurur duydu.
Süleyman Demirel Üniversitesi Türkçe Topluluğu kendi yazdıkları ve sahneledikleri oyunla ödül aldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığınca Ankara'da düzenlenen “Gençler Arası Kültür Ve Sanat Yarışması” kapsamında “Hayallerini Sahneye Taşı” adlı tiyatro yarışmasıyla   kendi yazdıkları “Bir Garip Olay” oyunu ile Türkiye ikincisi oldu.

Ayrıca Türkçe Topluluğu “Derdimiz Var” adlı tiyatro gösterimi ile de büyük beğeni topladı. Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde tiyatro severlerle buluşan oyunda “Toplumda Kadının Yeri” teması ele alındı. Sahnelenen oyun izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

SDÜ’nün sanatsal yöndeki bu başarısı hem öğrenci toplulukları hem de üniversite yönetimi ve akademisyenler tarafından beğenilirken Ispartalı sanat severler de üniversitelerinde böyle bir başarılarının elde edilmesinden gurur duydu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.