Çavdır’da Büyük Yangın

Asayiş 24.09.2020 - 18:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Çavdır’da Büyük Yangın

Burdur’un Çavdır ilçesinde bir evde başlayan yangın çevre evrelere ve dükkanlara sıçrayarak mahallede büyük korku yarattı.
Burdur’un Çavdır ilçesinden bulunan Çınar mahallesinde Hasan Hüseyin Ersoy isimli vatandaşın evinde başlayan yangın çevrede bulunan üç eve ve dört dükkana sıçyararak yayıldı. Yangını kontrol altına alabilmek için Tefenni Belediyesinden ve Bayır Belediyesinden itfaiye ekipleri takviyeye geldi. Mahallede büyük panik devam ederken Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan’da olay yerine gelerek yangına müdahale çalışmalarını yakından takip etti.  Ayrıca yangının şuan da devam ettiği bilgisine ulaşılırken Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’de olay yerine gelerek destek verdi. Can kaybının olmayışı yüreklere su serperken yangını soğutma çalışmaları devam ediyor. Haber videosu https://youtu.be/lCgVdQj0QFE
Burdur’un Çavdır ilçesinde bir evde başlayan yangın çevre evrelere ve dükkanlara sıçrayarak mahallede büyük korku yarattı.

Burdur’un Çavdır ilçesinden bulunan Çınar mahallesinde Hasan Hüseyin Ersoy isimli vatandaşın evinde başlayan yangın çevrede bulunan üç eve ve dört dükkana sıçyararak yayıldı.

Yangını kontrol altına alabilmek için Tefenni Belediyesinden ve Bayır Belediyesinden itfaiye ekipleri takviyeye geldi. Mahallede büyük panik devam ederken Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan’da olay yerine gelerek yangına müdahale çalışmalarını yakından takip etti. 

Ayrıca yangının şuan da devam ettiği bilgisine ulaşılırken Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz’de olay yerine gelerek destek verdi. Can kaybının olmayışı yüreklere su serperken yangını soğutma çalışmaları devam ediyor.

Haber videosu https://youtu.be/lCgVdQj0QFE

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.