Bir anda afet gibi yağdı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.01.2018 - 11:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bir anda afet gibi yağdı

Antalya’da sağanak yağmur ve dolu yağışı
Turizm kenti Antalya’da sağanak ve dolu yağışı etkili oldu. Antalya’da saat 11.00 sıralarında başlayan sağanak yağış kısa süre sonra yerini doluya bıraktı. Kent merkezinde yaklaşık 5 dakika süren dolunun ardından yeniden sağanak yağış etkili oldu. Sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar boş kaldı, araçlar yollarda güçlükle ilerledi. Yağışların öğle saatlerinde Antalya merkezde etkisini kaybetmesi, Serik, Manavgat ve Alanya ilçelerinde etkili olması bekleniyor.
Antalya’da sağanak yağmur ve dolu yağışı

Turizm kenti Antalya’da sağanak ve dolu yağışı etkili oldu.

Antalya’da saat 11.00 sıralarında başlayan sağanak yağış kısa süre sonra yerini doluya bıraktı. Kent merkezinde yaklaşık 5 dakika süren dolunun ardından yeniden sağanak yağış etkili oldu. Sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar boş kaldı, araçlar yollarda güçlükle ilerledi.

Yağışların öğle saatlerinde Antalya merkezde etkisini kaybetmesi, Serik, Manavgat ve Alanya ilçelerinde etkili olması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.