Binanın 2'nci katından atladı, direkte asılı kaldı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.11.2017 - 13:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Binanın 2'nci katından atladı, direkte asılı kaldı

Burdur’da bir binanın 2'nci katından atlayan genç, aydınlatma direğinde asılı kaldı.
Burdur’da bir binanın 2'nci katından atlayan genç, aydınlatma direğinde asılı kaldı.  Edinilen bilgiye göre, Burdur Özgür Mahallesi’ndeki Cümbüşlü Sokak’ta bir binanın ikinci katına çıkan K.C., intihar girişiminde bulundu. Çevredeki vatandaşların durumu haber vermesi üzerine, bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ve çevredekilerin uzun süren ikna çabalarına bir türlü karşılık vermeyen K.C., ölmek istediğini ve yanına engellemek için gelen olursa atlayacağını söyledi. İkna çabaları devam ederken, bir süre sonra çıktığı yerden atlayan K.C., sokakta bulunan bir aydınlatma direğinde asılı kaldı. Aşağıda bekleyenlerin çabalarıyla asılı kaldığı direkten aşağı inen genç, polis gözetiminde sağlık kontrolünden geçirildi. Gencin intihar girişimi ise cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Burdur’da bir binanın 2'nci katından atlayan genç, aydınlatma direğinde asılı kaldı.

Burdur’da bir binanın 2'nci katından atlayan genç, aydınlatma direğinde asılı kaldı. 
Edinilen bilgiye göre, Burdur Özgür Mahallesi’ndeki Cümbüşlü Sokak’ta bir binanın ikinci katına çıkan K.C., intihar girişiminde bulundu. Çevredeki vatandaşların durumu haber vermesi üzerine, bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Polis ve çevredekilerin uzun süren ikna çabalarına bir türlü karşılık vermeyen K.C., ölmek istediğini ve yanına engellemek için gelen olursa atlayacağını söyledi. İkna çabaları devam ederken, bir süre sonra çıktığı yerden atlayan K.C., sokakta bulunan bir aydınlatma direğinde asılı kaldı.
Aşağıda bekleyenlerin çabalarıyla asılı kaldığı direkten aşağı inen genç, polis gözetiminde sağlık kontrolünden geçirildi. Gencin intihar girişimi ise cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.