BİLGİÇ İÇİN RESMİ KARŞILAMA TÖRENİ DÜZENLENECEK

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2019 - 17:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BİLGİÇ İÇİN RESMİ KARŞILAMA TÖRENİ DÜZENLENECEK

Bilgiç için Isparta’da resmi karşılama töreni düzenlenecek
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı iken TBMM Başkanvekili olarak seçilen Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç için memleketinde resmi karşılama töreni düzenlenecek. Ankara’dan Isparta’ya gelecek TBMM Başkanvekili Bilgiç, yarın Süleyman Demirel (SD) Havalimanı’ndan kalabalık bir grup tarafından karşılanacak. Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu’nun da katılacağı resmi karşılama töreninin ardından, Isparta Valiliği’ni ziyaret edecek olan Milletvekili Bilgiç’in daha sonra partilileriyle bir araya geleceği öğrenildi.
Bilgiç için Isparta’da resmi karşılama töreni düzenlenecek

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı iken TBMM Başkanvekili olarak seçilen Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç için memleketinde resmi karşılama töreni düzenlenecek.

Ankara’dan Isparta’ya gelecek TBMM Başkanvekili Bilgiç, yarın Süleyman Demirel (SD) Havalimanı’ndan kalabalık bir grup tarafından karşılanacak. Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu’nun da katılacağı resmi karşılama töreninin ardından, Isparta Valiliği’ni ziyaret edecek olan Milletvekili Bilgiç’in daha sonra partilileriyle bir araya geleceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.