BENZİN VE MOTORİN ZAMMI GIDA FİYATLARINI ATEŞLEYECEK

Ekonomi 12.03.2022 - 17:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BENZİN VE MOTORİN ZAMMI GIDA FİYATLARINI ATEŞLEYECEK

Benzin ve motorin zammı gıda fiyatlarını ateşleyecek! Yüzde 25 zam gelebilir.
Petrol fiyatları savaş etkisiyle yükselirken akaryakıt fiyatlarına üst üste gelen zamlar araç sahiplerinin tepkisine neden oldu.   Benzin ve motorin fiyatına sadece Mart ayı içerisinde 7 kez zam geldi. Ancak bu zam sadece arabası olanları değil herkesi ilgilendiriyor. Akaryakıt fiyatlarına yapılan bu artışların taşıma maliyetlerini daha da artırması ve market raflarına yüzde 25 zam olarak yansıması bekleniyor.  
Benzin ve motorin zammı gıda fiyatlarını ateşleyecek! Yüzde 25 zam gelebilir.

Petrol fiyatları savaş etkisiyle yükselirken akaryakıt fiyatlarına üst üste gelen zamlar araç sahiplerinin tepkisine neden oldu.

 

Benzin ve motorin fiyatına sadece Mart ayı içerisinde 7 kez zam geldi. Ancak bu zam sadece arabası olanları değil herkesi ilgilendiriyor.

Akaryakıt fiyatlarına yapılan bu artışların taşıma maliyetlerini daha da artırması ve market raflarına yüzde 25 zam olarak yansıması bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.