BENZİN FİYATLARI NE ZAMAN DÜŞECEK?

Ekonomi 22.10.2021 - 17:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

BENZİN FİYATLARI NE ZAMAN DÜŞECEK?

BENZİN FİYATLARI NE ZAMAN DÜŞECEK?
ABD Başkanı Joe Biden, tedarik sorunu ve benzin fiyatlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.   Ulusal Muhafız güçlerini göreve çağırabileceğini belirten Biden, benzin fiyatlarındaki düşüş beklentisi için tarih de açıkladı. Biden, birçok ekonomi uzmanının aksine enflasyonun uzun süre artmaya devam edeceğini düşünmediğini belirterek, "Benzin fiyatlarında bu yıl düşüş beklenmiyor. 2022'de bunu bekleyebiliriz" dedi.  
BENZİN FİYATLARI NE ZAMAN DÜŞECEK?

ABD Başkanı Joe Biden, tedarik sorunu ve benzin fiyatlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

 

Ulusal Muhafız güçlerini göreve çağırabileceğini belirten Biden, benzin fiyatlarındaki düşüş beklentisi için tarih de açıkladı. Biden, birçok ekonomi uzmanının aksine enflasyonun uzun süre artmaya devam edeceğini düşünmediğini belirterek, "Benzin fiyatlarında bu yıl düşüş beklenmiyor. 2022'de bunu bekleyebiliriz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.