BENAY VE TAYGUN DÜNYA 3’ÜNCÜSÜ OLDU

Dünya (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.07.2016 - 11:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BENAY VE TAYGUN DÜNYA 3’ÜNCÜSÜ OLDU

BENAY VE TAYGUN DÜNYA 3’ÜNCÜSÜ OLDU
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın masa tenisi raketi hediye ettiği iki özel sporcu Benay Balcı ve Taygun Arı, İtalya’da düzenlenen down sendromlu sporcuların olimpiyatı Trisome Games’de dünya 3’cüsü oldu. Muratpaşa Belediyesi, Engelsiz Kafe’nin yanı sıra spor tesislerini de tüm kent yaşayanlarına açıp, özel sporcuları da destekliyor. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Adalya Vakfı Engelsiz Kafe’de, 21 Mart’ta gerçekleştirilen Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nde Antalya Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü sporcularını da ağırlamış ve spor malzemesi hediye etmişti. Başarı sözü almıştı Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nde, masa tenisçiler Benay Balcı ve Taygun Arı’ya, masa tenisi raketi ile topu hediye eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, başarı sözü almıştı. Down Sendromlular Erkek ve Bayan Masa Tenisi Milli Takımı’nda yer alan Benay Balcı ve Taygun Arı, İtalya’nın Floransa kentinde düzenlenen Trisome Games 2016 oyunlarında Dünya 3’üncüsü oldu. ‘Verdikleri sözü tuttular’ Benay Balcı ve Taygun Arı’nın kazandığı başarının sadece kendilerini değil tüm Antalya’yı gururlandırdığını belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Antalya Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü’nü, Benay ve Taygun’u, verdikleri başarı sözünü tuttukları için ayrıca kutluyorum. Çocuklarımızın, sosyalleşmeleri ve hayatlarını olumlu yönde etkilemek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.
BENAY VE TAYGUN DÜNYA 3’ÜNCÜSÜ OLDU

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın masa tenisi raketi hediye ettiği iki özel sporcu Benay Balcı ve Taygun Arı, İtalya’da düzenlenen down sendromlu sporcuların olimpiyatı Trisome Games’de dünya 3’cüsü oldu.

Muratpaşa Belediyesi, Engelsiz Kafe’nin yanı sıra spor tesislerini de tüm kent yaşayanlarına açıp, özel sporcuları da destekliyor. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Adalya Vakfı Engelsiz Kafe’de, 21 Mart’ta gerçekleştirilen Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nde Antalya Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü sporcularını da ağırlamış ve spor malzemesi hediye etmişti.

Başarı sözü almıştı

Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü’nde, masa tenisçiler Benay Balcı ve Taygun Arı’ya, masa tenisi raketi ile topu hediye eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, başarı sözü almıştı. Down Sendromlular Erkek ve Bayan Masa Tenisi Milli Takımı’nda yer alan Benay Balcı ve Taygun Arı, İtalya’nın Floransa kentinde düzenlenen Trisome Games 2016 oyunlarında Dünya 3’üncüsü oldu.

‘Verdikleri sözü tuttular’

Benay Balcı ve Taygun Arı’nın kazandığı başarının sadece kendilerini değil tüm Antalya’yı gururlandırdığını belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Antalya Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü’nü, Benay ve Taygun’u, verdikleri başarı sözünü tuttukları için ayrıca kutluyorum. Çocuklarımızın, sosyalleşmeleri ve hayatlarını olumlu yönde etkilemek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.