BELMAŞ’IN KÂRI ISPARTA HALKINA

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.02.2016 - 18:33, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BELMAŞ’IN KÂRI ISPARTA HALKINA

BAŞKAN GÜNAYDIN, BELMAŞ BİMSBLOK FABRİKASI İNCELEDİ
Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, BELMAŞ Bimsblok Fabrika alanında incelemelerde bulundu. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, BELMAŞ Bimsblok Fabrika alanında incelemelerde bulundu. Başkan Günaydın, BELMAŞ Genel Müdürü Ömer Gürkan'dan bilgiler aldı. Fabrikada üretilen bimsbloklarda hiçbir şekilde ebat ve kaliteden taviz vermediklerini belirten Günaydın, kalitede en üst noktaya ulaştıklarını ancak daha da iyiyi yakalamak için bir arayış içerisinde bulunduklarını kaydetti. Isparta Belediyesi’nin üretken bir belediye olduğunu, özel sektörün üzerinde bir verimle çalıştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, özel sektörün üzerinde kaliteli mal ürettiklerini ve üretilen ürünlerin de satıldığını ifade etti. Günaydın, “Ürettiğimiz malları rahatlıkla satıyoruz. Buradan elde edilen geliri yine Ispartalı vatandaşlarımız için kullanıyoruz. Fabrikamızdan elde ettiğimiz kazançla yine stok alanlarımızın genişletilmesini sağlıyoruz. Malımızın kuruması için gerekli olan stok alanlarımızda bir sorunumuz yok. Geçen ay içerisinde stok alanımızı dörtte bir oranında genişlettik. Fabrikamızı kurduğumuzdan bu yana aşama aşama çalışmalarımızı devam ettirdik ve şu an uç noktaya ulaştık. Bunu daha da ileriye nasıl götürebiliriz noktasında da çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Kaliteden taviz vermediğimiz gibi hiçbir şekilde ebatlardan da taviz vermiyoruz. Fabrika olarak para kazanıyoruz, kaliteden de taviz vermiyoruz. Bu çalışmalarımızın Ispartalı vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
BAŞKAN GÜNAYDIN, BELMAŞ BİMSBLOK FABRİKASI İNCELEDİ

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, BELMAŞ Bimsblok Fabrika alanında incelemelerde bulundu.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, BELMAŞ Bimsblok Fabrika alanında incelemelerde bulundu. Başkan Günaydın, BELMAŞ Genel Müdürü Ömer Gürkan'dan bilgiler aldı. Fabrikada üretilen bimsbloklarda hiçbir şekilde ebat ve kaliteden taviz vermediklerini belirten Günaydın, kalitede en üst noktaya ulaştıklarını ancak daha da iyiyi yakalamak için bir arayış içerisinde bulunduklarını kaydetti. Isparta Belediyesi’nin üretken bir belediye olduğunu, özel sektörün üzerinde bir verimle çalıştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, özel sektörün üzerinde kaliteli mal ürettiklerini ve üretilen ürünlerin de satıldığını ifade etti. Günaydın, “Ürettiğimiz malları rahatlıkla satıyoruz. Buradan elde edilen geliri yine Ispartalı vatandaşlarımız için kullanıyoruz. Fabrikamızdan elde ettiğimiz kazançla yine stok alanlarımızın genişletilmesini sağlıyoruz. Malımızın kuruması için gerekli olan stok alanlarımızda bir sorunumuz yok. Geçen ay içerisinde stok alanımızı dörtte bir oranında genişlettik. Fabrikamızı kurduğumuzdan bu yana aşama aşama çalışmalarımızı devam ettirdik ve şu an uç noktaya ulaştık. Bunu daha da ileriye nasıl götürebiliriz noktasında da çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Kaliteden taviz vermediğimiz gibi hiçbir şekilde ebatlardan da taviz vermiyoruz. Fabrika olarak para kazanıyoruz, kaliteden de taviz vermiyoruz. Bu çalışmalarımızın Ispartalı vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.