BELEK'TE BİLEK GÜREŞÇİLERİ ŞAMPİYONAYA HAZIRLANIYOR

Spor 21.02.2016 - 18:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BELEK'TE BİLEK GÜREŞÇİLERİ ŞAMPİYONAYA HAZIRLANIYOR

BİLEK GÜREŞİ SPORCULARI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR
Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından 2-6 Nisan tarihleri arasında Antalya'nın Belek ilçesinde gerçekleştirilecek olan Bilek Güreşi antrenmanları hız kazandı. Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından 2-6 Nisan tarihleri arasında Antalya'nın Belek ilçesinde gerçekleştirilecek olan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’na hazırlanan Akdeniz Dinamik Gençlik Spor Kulübü Bilek Güreşi sporcuları, Spor Komisyonu başkan yardımcısı, deneyimli antrenör Mehmet Güneş tarafından teknik ve taktik antrenmanlara hız verdi. “ANTALYA’YI GURURLANDIRMAK İSTİYORUZ” Şampiyonaya 1 buçuk ay gibi kısa bir süre kala 14 lisanslı sporcusu ile her hafta Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda pazartesi-Perşembe ve cumartesi günleri çalışma gerçekleştiren Mehmet Güneş, "Sporcularımızla pazartesi günü ağırlık, Perşembe günü teknik ve taktik, cumartesi günü ise masa antrenmanları yapıyoruz" dedi. Mehmet Güneş, sporcuları arasında Ankara’da madalya kazanan ve dereceye girenler olduğunu belirterek, başarılarını artırarak Antalya’yı gururlandırmak istediklerini belirtti. Akdeniz Dinamik Gençlik Spor Kulübü Spor Komisyonu başkan yardımcısı Mehmet Güneş antrenörlüğün yanı sıra aynı zamanda Müsabakalarda Bilek Güreşi İl hakemi olarak ta görev yapmakta.
BİLEK GÜREŞİ SPORCULARI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından 2-6 Nisan tarihleri arasında Antalya'nın Belek ilçesinde gerçekleştirilecek olan Bilek Güreşi antrenmanları hız kazandı.

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından 2-6 Nisan tarihleri arasında Antalya'nın Belek ilçesinde gerçekleştirilecek olan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’na hazırlanan Akdeniz Dinamik Gençlik Spor Kulübü Bilek Güreşi sporcuları, Spor Komisyonu başkan yardımcısı, deneyimli antrenör Mehmet Güneş tarafından teknik ve taktik antrenmanlara hız verdi.

“ANTALYA’YI GURURLANDIRMAK İSTİYORUZ”

Şampiyonaya 1 buçuk ay gibi kısa bir süre kala 14 lisanslı sporcusu ile her hafta Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda pazartesi-Perşembe ve cumartesi günleri çalışma gerçekleştiren Mehmet Güneş, "Sporcularımızla pazartesi günü ağırlık, Perşembe günü teknik ve taktik, cumartesi günü ise masa antrenmanları yapıyoruz" dedi. Mehmet Güneş, sporcuları arasında Ankara’da madalya kazanan ve dereceye girenler olduğunu belirterek, başarılarını artırarak Antalya’yı gururlandırmak istediklerini belirtti.

Akdeniz Dinamik Gençlik Spor Kulübü Spor Komisyonu başkan yardımcısı Mehmet Güneş antrenörlüğün yanı sıra aynı zamanda Müsabakalarda Bilek Güreşi İl hakemi olarak ta görev yapmakta.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.