Belediyeden evsizlere sıcak yuva

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.12.2018 - 11:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Belediyeden evsizlere sıcak yuva

Belediyenin eski hizmet birimleri evsizler için sıcak birer yuvaya dönüştü.
 Antalya Büyükşehir Belediyesi Karaalioğlu Parkı içindeki belediyenin eski hizmet birimlerini evsizler için sıcak birer yuvaya dönüştürdü. Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, soğukların başlamasıyla dışarıda yaşamak zorunda kalan vatandaşlar için hazırlıklarını tamamladı. Büyükşehir Belediyesi’nin Karaalioğlu Parkı içinde bulunan eski hizmet birimleri sıcak bir yuvaya dönüştürülerek, evsiz vatandaşların hizmetine sunuldu. Büyükşehir Zabıtası ve emniyet güçleri tarafından tespit edilip, sokaklardan alınan vatandaşlar buraya yerleştirilecek. Bimekanların barınma ihtiyaçları yanında yemek, sıcak su, temizlik, giyim gibi temel ihtiyaçları da karşılanacak. 100 yatak kapasitede ve en uygun şartlarda hizmet verecek olan Büyükşehir Belediyesi, havalar ısınana kadar evsiz vatandaşları misafir edecek.
Belediyenin eski hizmet birimleri evsizler için sıcak birer yuvaya dönüştü.



 Antalya Büyükşehir Belediyesi Karaalioğlu Parkı içindeki belediyenin eski hizmet birimlerini evsizler için sıcak birer yuvaya dönüştürdü.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, soğukların başlamasıyla dışarıda yaşamak zorunda kalan vatandaşlar için hazırlıklarını tamamladı. Büyükşehir Belediyesi’nin Karaalioğlu Parkı içinde bulunan eski hizmet birimleri sıcak bir yuvaya dönüştürülerek, evsiz vatandaşların hizmetine sunuldu.
Büyükşehir Zabıtası ve emniyet güçleri tarafından tespit edilip, sokaklardan alınan vatandaşlar buraya yerleştirilecek. Bimekanların barınma ihtiyaçları yanında yemek, sıcak su, temizlik, giyim gibi temel ihtiyaçları da karşılanacak. 100 yatak kapasitede ve en uygun şartlarda hizmet verecek olan Büyükşehir Belediyesi, havalar ısınana kadar evsiz vatandaşları misafir edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.