Belediyede Muhtarlar ve Basın Odası Oluşturacağız

Siyaset 05.03.2014 - 09:16, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Belediyede Muhtarlar ve Basın Odası Oluşturacağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bucak Belediye Başkan Adayı Ramazan Kesici, 4 Mart 2014 Salı günü sabah saatlerinde düzenlenen kahvaltıda mahalle muhtar adayları ile buluştu.
Hünkar Sofrası’nda düzenlenen kahvaltıya MHP Bucak İlçe Başkanı Av. Alparslan Dursun, Başkan Adayı Ramazan Kesici, partililer ve mahalle muhtar adayları katıldı.Kahvaltıda açılış konuşmasını MHP İlçe Başkanı Av. Alparslan Dursun yaptı. İlçe Başkanı Dursun yaptığı konuşmada “30 Mart seçimlerine her geçen gün yaklaşıyoruz.Bucak’a hizmet adına çıktığımız bu yolda ilçemizdeki halkımızın beklentilerini,isteklerini ve taleplerini dinleyerek seçim yarışında tüm gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Toplumun her kesiminden vatandaşlarımızla görüşüyor, olumlu cevaplar alıyoruz. İnşallah yerel seçimlerde sandıktan MHP oyları daha fazla çıkacak ve Bucak Belediyesi’ni en iyi şekilde yönetecek kişi olan Ramazan Kesici başkanımız olacaktır. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu. “MUHTARLAR ODASI KURACAĞIZ”MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Ramazan Kesici ise konuşmasında belediye başkanı olması durumunda belediye muhtar odası kuracaklarının müjdesini verdi.Başkan adayı Ramazan Kesici konuşmasında “Allah nasip eder Belediye başkanı olarak seçilirsek belediyede muhtarlar odası kuracağız.Bütün muhtarların gelip belediye ile ilgili tüm işlerini yapabileceği bir oda olacaktır” dedi. “MUHTARLAR ELİMİZ,KULAĞIMIZ OLACAK”Muhtarların belediye hizmetlerinde önemli bir görevde olduğunu ifade eden Başkan Adayı Ramazan Kesici “Mahallelerde bizim göremediğimiz eksiklikleri, vatandaşlarımızın taleplerini bizlere aktarmada büyük bir önem taşıyan siz değerli muhtarlarımız, inşallah seçimden sonra bizim elimiz,kolumuz,kulağımız olacaksınız.Sizlere de muhtarlık seçimlerinizde başarılar diliyor, davetimize katıldığınız için teşekkür ediyoruz” dedi. BASIN ODASI KURACAĞIZ Başkan adayı Ramazan Kesici "Bucak Belediyesinin Halk ile iletişimini en iyi şekilde sağlamak başta amacımız, bunu da basın ile müşterek yapacağız, ilçemizdeki basın kuruluşları için bir oda oluşturup buradan her türlü desteği vereceğiz "dedi Konuşmaların ardından kahvaltılı toplantı sona erdi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bucak Belediye Başkan Adayı Ramazan Kesici, 4 Mart 2014 Salı günü sabah saatlerinde düzenlenen kahvaltıda mahalle muhtar adayları ile buluştu.

Hünkar Sofrası’nda düzenlenen kahvaltıya MHP Bucak İlçe Başkanı Av. Alparslan Dursun, Başkan Adayı Ramazan Kesici, partililer ve mahalle muhtar adayları katıldı.Kahvaltıda açılış konuşmasını MHP İlçe Başkanı Av. Alparslan Dursun yaptı.

İlçe Başkanı Dursun yaptığı konuşmada “30 Mart seçimlerine her geçen gün yaklaşıyoruz.Bucak’a hizmet adına çıktığımız bu yolda ilçemizdeki halkımızın beklentilerini,isteklerini ve taleplerini dinleyerek seçim yarışında tüm gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Toplumun her kesiminden vatandaşlarımızla görüşüyor, olumlu cevaplar alıyoruz. İnşallah yerel seçimlerde sandıktan MHP oyları daha fazla çıkacak ve Bucak Belediyesi’ni en iyi şekilde yönetecek kişi olan Ramazan Kesici başkanımız olacaktır. Hepinize katıldığınız için teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.

“MUHTARLAR ODASI KURACAĞIZ”
MHP Bucak Belediye Başkan Adayı Ramazan Kesici ise konuşmasında belediye başkanı olması durumunda belediye muhtar odası kuracaklarının müjdesini verdi.Başkan adayı Ramazan Kesici konuşmasında “Allah nasip eder Belediye başkanı olarak seçilirsek belediyede muhtarlar odası kuracağız.Bütün muhtarların gelip belediye ile ilgili tüm işlerini yapabileceği bir oda olacaktır” dedi.
“MUHTARLAR ELİMİZ,KULAĞIMIZ OLACAK”
Muhtarların belediye hizmetlerinde önemli bir görevde olduğunu ifade eden Başkan Adayı Ramazan Kesici “Mahallelerde bizim göremediğimiz eksiklikleri, vatandaşlarımızın taleplerini bizlere aktarmada büyük bir önem taşıyan siz değerli muhtarlarımız, inşallah seçimden sonra bizim elimiz,kolumuz,kulağımız olacaksınız.Sizlere de muhtarlık seçimlerinizde başarılar diliyor, davetimize katıldığınız için teşekkür ediyoruz” dedi.

BASIN ODASI KURACAĞIZ

Başkan adayı Ramazan Kesici "Bucak Belediyesinin Halk ile iletişimini en iyi şekilde sağlamak başta amacımız, bunu da basın ile müşterek yapacağız, ilçemizdeki basın kuruluşları için bir oda oluşturup buradan her türlü desteği vereceğiz "dedi

Konuşmaların ardından kahvaltılı toplantı sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.