Belediye personeline kolonya ve ıslak mendil dağıttı.

Gündem 20.03.2020 - 15:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Belediye personeline kolonya ve ıslak mendil dağıttı.

Belediye personeline kolonya ve ıslak mendil dağıttı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, sahada çalışan belediye personeline bireysel tedbir amaçlı kolonya ve ıslak mendil dağıttı. Koronavirüsünün ülkemizde de görülmesi üzerine devletimiz tarafından alınan tedbirler kapsamında tüm kurum ve kuruluşlar virüsünün yayılmaması için üzerine düşen görevi yerine getiriyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Burdur Belediyesi Başkan Ercengiz’in talimatı ile belediyeye bağlı birimlerde görev yapan ve kesintisiz hizmet sunulabilmesi adına çalışmalarını sürdür belediye personeline koronavirüsüne karşı bireysel tedbir almaları amacıyla ıslak mendil ve kolonya dağıttı.   Sahada görevlerini sürdüren belediye personelinin virüs salgınına karşı alacakları kişisel tedbirler konusunda destek verdiklerini belirten Başkan Ercengiz, “koronavirüsüne karşı kent merkezinde aldığımız tedbirler ve dezenfeksiyon çalışmalarının yanı sıra, yerel yönetim olarak  görevlerimizi de vatandaşımızı mağdur etmemek adına yerine getiriyoruz. Hizmette aksama olmaması adına belediye personelimiz saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Onların sağlıkları da bizler için çok önemli, bu koşullara rağmen hizmet vermeye devam eden  personelimizin virüs salgınına karşı alacakları kişisel tedbirlerinde yardımcı olmak istedik. Tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum, emeklerine sağlık.” Şeklinde konuştu.
Belediye personeline kolonya ve ıslak mendil dağıttı.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, sahada çalışan belediye personeline bireysel tedbir amaçlı kolonya ve ıslak mendil dağıttı.

Koronavirüsünün ülkemizde de görülmesi üzerine devletimiz tarafından alınan tedbirler kapsamında tüm kurum ve kuruluşlar virüsünün yayılmaması için üzerine düşen görevi yerine getiriyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Burdur Belediyesi Başkan Ercengiz’in talimatı ile belediyeye bağlı birimlerde görev yapan ve kesintisiz hizmet sunulabilmesi adına çalışmalarını sürdür belediye personeline koronavirüsüne karşı bireysel tedbir almaları amacıyla ıslak mendil ve kolonya dağıttı.

 

Sahada görevlerini sürdüren belediye personelinin virüs salgınına karşı alacakları kişisel tedbirler konusunda destek verdiklerini belirten Başkan Ercengiz, “koronavirüsüne karşı kent merkezinde aldığımız tedbirler ve dezenfeksiyon çalışmalarının yanı sıra, yerel yönetim olarak  görevlerimizi de vatandaşımızı mağdur etmemek adına yerine getiriyoruz. Hizmette aksama olmaması adına belediye personelimiz saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Onların sağlıkları da bizler için çok önemli, bu koşullara rağmen hizmet vermeye devam eden  personelimizin virüs salgınına karşı alacakları kişisel tedbirlerinde yardımcı olmak istedik. Tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum, emeklerine sağlık.” Şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.