Belediye'nin 200 TL ulaşım desteğine talep beklentinin altında kaldı

Gündem 08.01.2020 - 15:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Belediye'nin 200 TL ulaşım desteğine talep beklentinin altında kaldı

Başvuruların Aralık sonu itibariyle sona erdiği ulaşım desteğine talep beklentinin altında kaldı.
                Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Ocak Ayı Belediye Meclis Toplantısı'nda üniversite öğrencilerinin ulaşım desteği hususuna değindi.               Her yıl olduğu gibi üniversite öğrencilerine 200 TL ulaşım desteği bu yılda verildi. Başvuruların Aralık sonu itibariyle sona erdiği ulaşım desteğine talep ise beklentinin altında kaldı.              Başkan Ercengiz, Belediye Meclisi'nde yaptığı konuşmada; bu yıl ulaşım desteğine sadece 1300 öğrencinin müracaat ettiğini belirtti.            30 Binin üzerinde öğrenci potansiyeli olan MAKÜ'den yalnızca 1300 başvuru yapıldığını vurgulayan Başkan Ercengiz, 200 TL'lik ulaşım desteğini ya Belediye'nin yeterince duyuramadığını ya da öğrencilerin herhangi bir ulaşım sorunu olmadığını söyledi.
Başvuruların Aralık sonu itibariyle sona erdiği ulaşım desteğine talep beklentinin altında kaldı.

 

              Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Ocak Ayı Belediye Meclis Toplantısı'nda üniversite öğrencilerinin ulaşım desteği hususuna değindi.

 

            Her yıl olduğu gibi üniversite öğrencilerine 200 TL ulaşım desteği bu yılda verildi. Başvuruların Aralık sonu itibariyle sona erdiği ulaşım desteğine talep ise beklentinin altında kaldı. 

 

          Başkan Ercengiz, Belediye Meclisi'nde yaptığı konuşmada; bu yıl ulaşım desteğine sadece 1300 öğrencinin müracaat ettiğini belirtti.

 

         30 Binin üzerinde öğrenci potansiyeli olan MAKÜ'den yalnızca 1300 başvuru yapıldığını vurgulayan Başkan Ercengiz, 200 TL'lik ulaşım desteğini ya Belediye'nin yeterince duyuramadığını ya da öğrencilerin herhangi bir ulaşım sorunu olmadığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.