Belediye Miraç Kandili’nde Lokma Dağıttı

02.04.2019 - 15:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Belediye Miraç Kandili’nde Lokma Dağıttı

Burdur Belediyesi Miraç Kandili sebebiyle lokma dağıtarak vatandaşın kandilini kutladı.
Burdur Belediyesi Miraç Kandili sebebiyle lokma dağıtarak vatandaşın kandilini kutladı. Miraç Kandili nedeniyle üç noktada yapılan Lokma dağıtımına Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz bizzat katılarak vatandaşlara ikramda bulundu. Burdur Belediyesi Cumhuriyet Meydanı’na kurduğu stantta vatandaşlarla bir araya gelen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercnegiz, 5 bin vatandaşa kendi elleriyle lokma dağıtarak, kandillerini kutladı. Seçimden sonra Başkan Ercengizle lokma dağıtımında buluşan vatandaşlar hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Miraç Kandili sebebiyle Cumhuriyet Meydanı dışında Yeni Sanayi Camisi ve Akşam Saatlerinde de Ulu Cami’de lokma dağıtımları devam etti.       
Burdur Belediyesi Miraç Kandili sebebiyle lokma dağıtarak vatandaşın kandilini kutladı.

Burdur Belediyesi Miraç Kandili sebebiyle lokma dağıtarak vatandaşın kandilini kutladı.

Miraç Kandili nedeniyle üç noktada yapılan Lokma dağıtımına Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz bizzat katılarak vatandaşlara ikramda bulundu. Burdur Belediyesi Cumhuriyet Meydanı’na kurduğu stantta vatandaşlarla bir araya gelen Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercnegiz, 5 bin vatandaşa kendi elleriyle lokma dağıtarak, kandillerini kutladı. Seçimden sonra Başkan Ercengizle lokma dağıtımında buluşan vatandaşlar hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Miraç Kandili sebebiyle Cumhuriyet Meydanı dışında Yeni Sanayi Camisi ve Akşam Saatlerinde de Ulu Cami’de lokma dağıtımları devam etti.   

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.