Belediye başkanı ve eşine silahlı saldırıya tutuklama

Asayiş 02.07.2020 - 17:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Belediye başkanı ve eşine silahlı saldırıya tutuklama

Belediye başkanı ve eşine silahlı saldırıya tutuklama
  Burdur  Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz ŞENEL ve eşi Fatma ŞENEL ’in ikametlerinde uğradıkları silahlı saldırı sonucunda yaralanmaları olayı ile ilgili, yürütülen soruşturma kapsamında, 30.06.2020  tarihinde Burdur ve Denizli İlinde eş zamanlı olarak 4 farklı adreste operasyon düzenlendi   Bu operasyonlarda 4 şüpheli şahıs yakalanıp, evlerinde yapılan aramalarda; 1 adet tabanca, tabancaya ait 8 adet fişek, 9 adet flash bellek, 4 adet cep telefonu ele geçirilmiştir.    Yapılan işlemerinin ardından Adli mercilere sevk edilen 4 şüpheli şahıstan 1’i olan Köksal Akın (44) tutuklanmış, 1’i adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış, 2’si ise savcılıktaki sorguları ardından  serbest bırakıldı.
Belediye başkanı ve eşine silahlı saldırıya tutuklama

 

Burdur  Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz ŞENEL ve eşi Fatma ŞENEL ’in ikametlerinde uğradıkları silahlı saldırı sonucunda yaralanmaları olayı ile ilgili, yürütülen soruşturma kapsamında, 30.06.2020  tarihinde Burdur ve Denizli İlinde eş zamanlı olarak 4 farklı adreste operasyon düzenlendi

 

Bu operasyonlarda 4 şüpheli şahıs yakalanıp, evlerinde yapılan aramalarda; 1 adet tabanca, tabancaya ait 8 adet fişek, 9 adet flash bellek, 4 adet cep telefonu ele geçirilmiştir. 

 

Yapılan işlemerinin ardından Adli mercilere sevk edilen 4 şüpheli şahıstan 1’i olan Köksal Akın (44) tutuklanmış, 1’i adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış, 2’si ise savcılıktaki sorguları ardından  serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.