Belediye Başkan Adaylarından Daha Donanımlı Ekiple Muhtar Adayı

13.03.2019 - 17:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Belediye Başkan Adaylarından Daha Donanımlı Ekiple Muhtar Adayı

Burdur Merkez Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtar adayı Hakkı Sezer Yerel Seçimlere çoğunluğu mühendislerden oluşan güçlü bir ekiple giriyor.
Burdur Merkez Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtar adayı Hakkı Sezer Yerel Seçimlere çoğunluğu mühendislerden oluşan güçlü bir ekiple giriyor. Güçlü ve donanımlı bir ekiple Muhtarlık Seçimine aday olan Hakkı Sezer’in ekibinde 3 mühendis, 1 inşaat teknikeri, 1 avukat, 1 işletmeci, 1 öğrenci ve 1 emekli yer alıyor. Vatandaşın ‘Belediye Başkan Adaylarının oluşturduğu Belediye Meclis Üyeleri Hakkı Sezer’in ekibi kadar donanımlı değil’ yorumlarına neden oluyor. Kendisi de başarılı bir iş adamı olarak bilinen Hakkı Sezer, “Amacımız Fevzi Çakmak Mahallesi sakinlerine daha iyi hizmet etmektir. Sizlerin desteği ile mahallemizi daha güzel bir hale getirebilmek için arkadaşlarımız aday oldu” şeklinde sosyal medya hesabından açıklama yaptı.     İşte Muhtar Adayı Hakkı Sezer’in Azaları   Öner Kunt (İnşaat Mühendisi) Mehmet Anık (Elektrik Mühendisi) Serdar Şener (Jeoloji Mühendisi) Hüsnü Özgür Ölmez (Avukat) Kadir Tutucu (İnşaat Teknikeri) Serhan Köklü (Eğitim Kurumu İşletmecisi) İlke Güneş Korkmaz (Öğrenci) Cemal Özcan (Emekli)  
Burdur Merkez Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtar adayı Hakkı Sezer Yerel Seçimlere çoğunluğu mühendislerden oluşan güçlü bir ekiple giriyor.

Burdur Merkez Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtar adayı Hakkı Sezer Yerel Seçimlere çoğunluğu mühendislerden oluşan güçlü bir ekiple giriyor. Güçlü ve donanımlı bir ekiple Muhtarlık Seçimine aday olan Hakkı Sezer’in ekibinde 3 mühendis, 1 inşaat teknikeri, 1 avukat, 1 işletmeci, 1 öğrenci ve 1 emekli yer alıyor. Vatandaşın ‘Belediye Başkan Adaylarının oluşturduğu Belediye Meclis Üyeleri Hakkı Sezer’in ekibi kadar donanımlı değil’ yorumlarına neden oluyor. Kendisi de başarılı bir iş adamı olarak bilinen Hakkı Sezer, “Amacımız Fevzi Çakmak Mahallesi sakinlerine daha iyi hizmet etmektir. Sizlerin desteği ile mahallemizi daha güzel bir hale getirebilmek için arkadaşlarımız aday oldu” şeklinde sosyal medya hesabından açıklama yaptı.  

 

İşte Muhtar Adayı Hakkı Sezer’in Azaları

 

  1. Öner Kunt (İnşaat Mühendisi)
  2. Mehmet Anık (Elektrik Mühendisi)
  3. Serdar Şener (Jeoloji Mühendisi)
  4. Hüsnü Özgür Ölmez (Avukat)
  5. Kadir Tutucu (İnşaat Teknikeri)
  6. Serhan Köklü (Eğitim Kurumu İşletmecisi)
  7. İlke Güneş Korkmaz (Öğrenci)
  8. Cemal Özcan (Emekli)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.