BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DENİZ KURT, BUTSO MECLİS TOPLANTISINA KATILDI

08.02.2019 - 15:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DENİZ KURT, BUTSO MECLİS TOPLANTISINA KATILDI

31 Mart 2019 Türkiye Yerel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, BUTSO Meclis toplantısına konuk olup, hizmetler, misyon ve vizyonlar hakkında görüş ve öneriler aldı.
BUTSO’nun 2019 yılı Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Ömer Çeliker’in başkanlığında BUTSO Meclis Salonunda yapıldı. Toplantı sonrası BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Belediye Başkan Adayları için hazırladığı sunumu öncesi yaptığı konuşmada; “Bilindiği üzere yaklaşan yerel seçimler Burdur ili için oldukça önemlidir. Halkın oylarıyla seçilecek yerel yöneticiler Burdur’un yerelde ve genelde kalkınmasında pay sahibi olacaktır. Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak; seçimlere kadarki süreçte Aylık Meclis toplantılarında bir Belediye Başkan Adayını ağırlıyoruz. Geçen ay Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz’i konuk etmiştik,  bu ayki toplantımıza da Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt’u davet ettik.” dedi. BUTSO Başkanı Yusuf Keyik,  yerel seçimlerin tüm vatandaşları, özellikle Burdur’un ekonomisini ve yaşam standardını yakından ilgilendiren çok önemli demokratik bir olay olduğunu belirterek, yerel yönetimler ve STK’ların uyum içerisinde çalışmalarının önemini vurguladı.  Başkan Yusuf Keyik, bir yandan görüş ve önerileri aktarmak, diğer yandan da seçim sürecinin demokratik samimiyet içinde geçmesine katkıda bulunmak maksadıyla davete icabet eden 31 Mart 2019 Türkiye Yerel Seçimlerinde AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Kurt’a teşekkür ederek,  “Oda’mız ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak geçmiş dönemlerde de olduğu gibi, bütün adaylara karşı eşit mesafede olmaya özen gösterdik. Meclis toplantımızda nasıl bir belediyecilik anlayışı içerisinde olduğumuz, bizlerin tespit ettiği belediyeyi ilgilendiren görüş ve önerilerimiz ve de seçilecek belediye başkanından beklentilerimizi ifade ettik.” dedi. DENİZ KURT’TAN TEŞEKKÜR AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Kurt da BUTSO’nun daveti için Başkan Yusuf Keyik ve Meclis Üyelerine teşekkür etti.  Yerel seçimlere hazırlık çalışmalarının son sürat sürdüğünü belirten Kurt, Burdur’un finans tablosu ve ekonomik potansiyelleri hakkında yaptığı araştırmaları dile getirdi. Kurt, 1 Nisan 2019’da belediye başkanı seçilirse parti rozetini çıkaracağını, gönül belediyeciliği yapacağını kaydetti ve “BUTSO’nun belediye başkan adaylarından beklentileriyle bizim mahalle toplantılarımızda söylediğimiz vaatlerimiz aynı. Birinci önceliğimiz içme suyu olacak çünkü şebeke suyunda 30- 40 senelik asbestli borular var. Yaptığımız mahalle toplantılarında vatandaşların taleplerini not alıp, çok iyi araştırıp çözümler üretiyoruz. Öncelikli hedefimiz içme suyu hattı, sonrasında da Gazi caddesinin tekrar tek şeritli yola dönüştürülmesi, Devlet Hastanesine giden Acil Yolunun da eski işleyişinin sağlanmasını da gerçekleştireceğiz.” dedi.
31 Mart 2019 Türkiye Yerel Seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt, BUTSO Meclis toplantısına konuk olup, hizmetler, misyon ve vizyonlar hakkında görüş ve öneriler aldı.

BUTSO’nun 2019 yılı Şubat ayı Olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Ömer Çeliker’in başkanlığında BUTSO Meclis Salonunda yapıldı. Toplantı sonrası BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, Belediye Başkan Adayları için hazırladığı sunumu öncesi yaptığı konuşmada; “Bilindiği üzere yaklaşan yerel seçimler Burdur ili için oldukça önemlidir. Halkın oylarıyla seçilecek yerel yöneticiler Burdur’un yerelde ve genelde kalkınmasında pay sahibi olacaktır. Burdur Ticaret ve Sanayi Odası olarak; seçimlere kadarki süreçte Aylık Meclis toplantılarında bir Belediye Başkan Adayını ağırlıyoruz. Geçen ay Belediye Başkan Adayı Ali Orkun Ercengiz’i konuk etmiştik,  bu ayki toplantımıza da Burdur Belediye Başkan Adayı Deniz Kurt’u davet ettik.” dedi.

BUTSO Başkanı Yusuf Keyik,  yerel seçimlerin tüm vatandaşları, özellikle Burdur’un ekonomisini ve yaşam standardını yakından ilgilendiren çok önemli demokratik bir olay olduğunu belirterek, yerel yönetimler ve STK’ların uyum içerisinde çalışmalarının önemini vurguladı. 

Başkan Yusuf Keyik, bir yandan görüş ve önerileri aktarmak, diğer yandan da seçim sürecinin demokratik samimiyet içinde geçmesine katkıda bulunmak maksadıyla davete icabet eden 31 Mart 2019 Türkiye Yerel Seçimlerinde AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Kurt’a teşekkür ederek,  “Oda’mız ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak geçmiş dönemlerde de olduğu gibi, bütün adaylara karşı eşit mesafede olmaya özen gösterdik. Meclis toplantımızda nasıl bir belediyecilik anlayışı içerisinde olduğumuz, bizlerin tespit ettiği belediyeyi ilgilendiren görüş ve önerilerimiz ve de seçilecek belediye başkanından beklentilerimizi ifade ettik.” dedi.

DENİZ KURT’TAN TEŞEKKÜR

AK Parti Burdur Belediye Başkan Adayı Kurt da BUTSO’nun daveti için Başkan Yusuf Keyik ve Meclis Üyelerine teşekkür etti.  Yerel seçimlere hazırlık çalışmalarının son sürat sürdüğünü belirten Kurt, Burdur’un finans tablosu ve ekonomik potansiyelleri hakkında yaptığı araştırmaları dile getirdi. Kurt, 1 Nisan 2019’da belediye başkanı seçilirse parti rozetini çıkaracağını, gönül belediyeciliği yapacağını kaydetti ve “BUTSO’nun belediye başkan adaylarından beklentileriyle bizim mahalle toplantılarımızda söylediğimiz vaatlerimiz aynı. Birinci önceliğimiz içme suyu olacak çünkü şebeke suyunda 30- 40 senelik asbestli borular var. Yaptığımız mahalle toplantılarında vatandaşların taleplerini not alıp, çok iyi araştırıp çözümler üretiyoruz. Öncelikli hedefimiz içme suyu hattı, sonrasında da Gazi caddesinin tekrar tek şeritli yola dönüştürülmesi, Devlet Hastanesine giden Acil Yolunun da eski işleyişinin sağlanmasını da gerçekleştireceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.