Belediye arazilerine arpa ve buğday ektiler

Ekonomi 06.12.2019 - 14:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Belediye arazilerine arpa ve buğday ektiler

  Çeltikçi Belediyesi, belediyeye ait arazilere arpa ve buğday ekimi yaptı.    Belediyeye ait arazilerde yapılan arpa ve buğday ekimi, hem üretime hemde belediyeye katkı sağlanması amacıyla gerçekleştirildi. 'Üretim olmayan bir topum yok olmaya mahkumdur' anlayışıyla hareket eden Çeltikçi Belediyesi Başkanı Recep Aydın, "Üretken belediyecilik başlıca ilkemiz." Açıklamasında bulundu.  

 

Çeltikçi Belediyesi, belediyeye ait arazilere arpa ve buğday ekimi yaptı. 

 

Belediyeye ait arazilerde yapılan arpa ve buğday ekimi, hem üretime hemde belediyeye katkı sağlanması amacıyla gerçekleştirildi. 'Üretim olmayan bir topum yok olmaya mahkumdur' anlayışıyla hareket eden Çeltikçi Belediyesi Başkanı Recep Aydın, "Üretken belediyecilik başlıca ilkemiz." Açıklamasında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.