BDH’YE 2 YENİ DİYALİZ ÜNİTESİ

Gündem 24.11.2015 - 11:01, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BDH’YE 2 YENİ DİYALİZ ÜNİTESİ

Burdur Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesi iki yeni cihazına daha kavuştu.
Burdur Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet veren diyaliz merkezinde, başta şehir merkezi olmak üzere ilçeler ve köylerden özel servis araçları ile diyaliz merkezi’nde tedavi gören 55 diyaliz hastası tedavi görmeye devam ediyor.Diyaliz merkezi’nde hastaların tedavilerinde büyük emekleri olan Dr. Tevfik Serkan Özkan, Dr. Tufan Koçak ve Nefroloji Uzmanı Uz. Dr. Arzu Özdemir ve 8 hemşire görev yapıyor. Diyaliz merkezi’nde 18 cihazın, yoğun bakım ünitesinde de iki cihaz bulunduğunu belirten Doktorlar, hastalara en iyi hizmeti vermek için Pazar hariç Cumartesi günü bile hizmet verdiklerini dile getirdiler. Servis araçları ile diyaliz merkezine gelen 55 hastanın tüm ihtiyaçlarını gideriliyor. Cihazda tedavi gören hastalara öğle yemeği ile ara öğün yemek de veriliyor. Kaynak: yenigün gazetesi
Burdur Devlet Hastanesi Diyaliz Ünitesi iki yeni cihazına daha kavuştu.

Burdur Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet veren diyaliz merkezinde, başta şehir merkezi olmak üzere ilçeler ve köylerden özel servis araçları ile diyaliz merkezi’nde tedavi gören 55 diyaliz hastası tedavi görmeye devam ediyor.Diyaliz merkezi’nde hastaların tedavilerinde büyük emekleri olan Dr. Tevfik Serkan Özkan, Dr. Tufan Koçak ve Nefroloji Uzmanı Uz. Dr. Arzu Özdemir ve 8 hemşire görev yapıyor.

Diyaliz merkezi’nde 18 cihazın, yoğun bakım ünitesinde de iki cihaz bulunduğunu belirten Doktorlar, hastalara en iyi hizmeti vermek için Pazar hariç Cumartesi günü bile hizmet verdiklerini dile getirdiler. Servis araçları ile diyaliz merkezine gelen 55 hastanın tüm ihtiyaçlarını gideriliyor. Cihazda tedavi gören hastalara öğle yemeği ile ara öğün yemek de veriliyor.

Kaynak: yenigün gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.