BAZ İSTASYONUNDAN KOPAN PARÇA OTOMOBİLİN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.04.2016 - 16:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BAZ İSTASYONUNDAN KOPAN PARÇA OTOMOBİLİN ÜZERİNE DÜŞTÜ

AFYONKARAHİSAR’DA BAZ İSTASYONUNDAN KOPAN PARÇA OTOMOBİLİN ÜZERİNE DÜŞTÜ
Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde, bir binanın çatı katında bir telefon firması tarafından yapılan 4.5G güçlendirme çalışmaları sırasında düşen metal parça yol kenarında bulunan otomobilde maddi hasara yol açtı. Edinilen bilgiye göre, Sandıklı’nın en işlek caddelerinden olan Belediye Meydanı İstasyon Caddesi'nde bulunan 5 katlı binanın çatı katında özel bir iletişim firmasına ait baz istasyonunda güçlendirme çalışmaları sırasında yaklaşık 15 kilogramlık metal bir parça kabloları ile birlikte yol kenarında park halinde bulunan 07 YOY 60 plakalı otomobilin üzerine düştü. Otomobilde maddi hasar meydana gelirken, olayla alakalı soruşturma başlatıldı.  
AFYONKARAHİSAR’DA BAZ İSTASYONUNDAN KOPAN PARÇA OTOMOBİLİN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde, bir binanın çatı katında bir telefon firması tarafından yapılan 4.5G güçlendirme çalışmaları sırasında düşen metal parça yol kenarında bulunan otomobilde maddi hasara yol açtı.

Edinilen bilgiye göre, Sandıklı’nın en işlek caddelerinden olan Belediye Meydanı İstasyon Caddesi'nde bulunan 5 katlı binanın çatı katında özel bir iletişim firmasına ait baz istasyonunda güçlendirme çalışmaları sırasında yaklaşık 15 kilogramlık metal bir parça kabloları ile birlikte yol kenarında park halinde bulunan 07 YOY 60 plakalı otomobilin üzerine düştü. Otomobilde maddi hasar meydana gelirken, olayla alakalı soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.