BAYRAMDA SÜT KESİNTİSİZ ALINACAK

Gündem 11.05.2021 - 21:45, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAYRAMDA SÜT KESİNTİSİZ ALINACAK

Karamanlı Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve İşadamı Baki VAROL Süt üreticilerine müjdeyi duyurdu.
Süt üreticilerin mağdur olmayacağını açıklayan Varol; “Üreticilerinin Sütlerini Bayram’da kesintisiz ve tavan fiyattan alıma devam edecek. Bazı firmalar ise hem Bayram’da süt çekmiyor diyor hem de 1,70 krş’dan alırız diyorlar. Madem çekmiyorsa niye alıyorsunuz. Yoğurt ve Peynir fabrikanız mı var. Yoksa fırsatçılık yapıp 1.70 alıp tavan fiyat’dan satarak üreticiyi ezmeye mi çalışıyorsunuz. Her şey para değil. Biraz da itibarınız olsun. Madem süt çekmiyor kendini alın ve bu zorlu Pandemi sürecinde ve Ramazan ayında halka dağıtın, hayrınız olsun. “dedi. Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu’da sosyal medya hesabından Varol’un gönderisini paylaşarak; “Bizlere her zaman destek olan, Bayramlarda bizi mağdur etmeyen Varollar Süt Sahibi Sayın Baki VAROL Abime ve Gökhan VAROL Kardeşime şahsım ve Süt veren Kooperatif üyelerimiz adına teşekkür ederim. Her zaman üreticimizin yanındayız” ifadelerini kullandı.
Karamanlı Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve İşadamı Baki VAROL Süt üreticilerine müjdeyi duyurdu.

Süt üreticilerin mağdur olmayacağını açıklayan Varol; “Üreticilerinin Sütlerini Bayram’da kesintisiz ve tavan fiyattan alıma devam edecek. Bazı firmalar ise hem Bayram’da süt çekmiyor diyor hem de 1,70 krş’dan alırız diyorlar. Madem çekmiyorsa niye alıyorsunuz. Yoğurt ve Peynir fabrikanız mı var. Yoksa fırsatçılık yapıp 1.70 alıp tavan fiyat’dan satarak üreticiyi ezmeye mi çalışıyorsunuz. Her şey para değil. Biraz da itibarınız olsun. Madem süt çekmiyor kendini alın ve bu zorlu Pandemi sürecinde ve Ramazan ayında halka dağıtın, hayrınız olsun. “dedi.

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu’da sosyal medya hesabından Varol’un gönderisini paylaşarak; “Bizlere her zaman destek olan, Bayramlarda bizi mağdur etmeyen Varollar Süt Sahibi Sayın Baki VAROL Abime ve Gökhan VAROL Kardeşime şahsım ve Süt veren Kooperatif üyelerimiz adına teşekkür ederim. Her zaman üreticimizin yanındayız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.