Bayramda Burdur’a gelmeyi planlayanlar için önemli duyuru

Yaşam 04.05.2020 - 10:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Bayramda Burdur’a gelmeyi planlayanlar için önemli duyuru

Burdur Valiliği tarafından, diğer illerden Burdur’a gelmeyi planlayanlar için önemli duyuru.
Burdur Valiliği diğer illerden Burdur’a gelmeyi planlayanlar için karantina uyarısında bulundu. Valilik’ten yapılan açıklamada, “Bu uyarıyı dikkate almayarak gelecek olanlar ise Burdur’a girişte tespit edilerek 14 gün süreyle yurt ve pansiyonlarda karantinaya alınacaklar, ancak bu sürenin sonunda ikametlerine gitmelerine izin verilecektir.” denildi. Burdur Valiliği’nden yapılan açıklama şöyle; “Yaklaşan Ramazan Bayramı ve yaz tatili dolayısıyla Burdur’a gelmeyi planlayanların bu yönde hareket etmemeleri, bulundukları yerde kalmaları gerekmektedir. Bu uyarıyı dikkate almayarak gelecek olanlar ise İlimize girişte tespit edilerek 14 gün süreyle yurt ve pansiyonlarda karantinaya alınacaklar, ancak bu sürenin sonunda ikametlerine gitmelerine izin verilecektir.” denildi.
Burdur Valiliği tarafından, diğer illerden Burdur’a gelmeyi planlayanlar için önemli duyuru.

Burdur Valiliği diğer illerden Burdur’a gelmeyi planlayanlar için karantina uyarısında bulundu.

Valilik’ten yapılan açıklamada, “Bu uyarıyı dikkate almayarak gelecek olanlar ise Burdur’a girişte tespit edilerek 14 gün süreyle yurt ve pansiyonlarda karantinaya alınacaklar, ancak bu sürenin sonunda ikametlerine gitmelerine izin verilecektir.” denildi.

Burdur Valiliği’nden yapılan açıklama şöyle; “Yaklaşan Ramazan Bayramı ve yaz tatili dolayısıyla Burdur’a gelmeyi planlayanların bu yönde hareket etmemeleri, bulundukları yerde kalmaları gerekmektedir. Bu uyarıyı dikkate almayarak gelecek olanlar ise İlimize girişte tespit edilerek 14 gün süreyle yurt ve pansiyonlarda karantinaya alınacaklar, ancak bu sürenin sonunda ikametlerine gitmelerine izin verilecektir.” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.