BAYRAM ÖZÇELİK ve YASİN UĞUR’DAN SALDA GÖLÜ AÇIKLAMASI

Gündem 27.08.2018 - 22:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAYRAM ÖZÇELİK ve YASİN UĞUR’DAN SALDA GÖLÜ AÇIKLAMASI

BAYRAM ÖZÇELİK ve YASİN UĞUR’DAN SALDA GÖLÜ AÇIKLAMASI
Ak Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, yazılı açıklama yaparak Burdur'da bulunan Salda Gölü'nün çevre düzenlemesi için çalışmaların devam ettiğini ve Bakanlıklar düzeyinde yapılacak çalışmaların takipçisi olduklarını bildirdi. Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur açıklamasında Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’u İl Başkanı Volkan Mengi, Gölhisar İlçe Başkanı Ayhan Kanural ile birlikte ziyaret ettiklerini, Salda Gölü ile ilgili gerekli bilgilendirmede bulunduklarını belirterek, gerekli bilgilendirmelerin yapıldıklarını hatırlattı. Burdur Valisi Hasan Şıldak'ın da konu üzerinde gerekli çalışmaları bulunduğunu ifade eden Özçelik ve Uğur, "Son yıllarda sürekli artan ziyaretçiler, Salda Gölü'nün ülke çapında herkesin ziyaret etmek istediği önemli bir turizm merkezimiz haline getirmiştir.Bizlerde Burdur Milletvekilleri olarak gerek Bakanımız Mehmet Ersoy'la gerek Burdur Valimizle gerekse ilgili kurumlarla sürekli olarak iletişim içinde olarak Salda Gölü için yapılması gereken tüm çalışmaların hazırlıkları ve çalışmaların tamamlanması konusunda tüm gayretimizi gösteriyoruz. Özellikle Salda Gölü'ne gelen misafirlerimizin memnuniyetsiz ayrılmaması ve gelecek yıllarla ilgili olarak kötü imaj oluşturmaması için çaba sarfederken, Salda Gölü ve çevresinde yaşanan olumsuzluk ve eksikliklerden bahsederek üstüne vazife olmayan açıklamalardan kaçınılması gerektiğini de düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. Açıklamanın devamında Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un önümüzdeki haftalarda Antalya'ya yapacağı bir program çerçevesinde Salda Gölü'ne de ziyaret edeceğini belirten Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, "Söz konusu çalışmaların yapılması için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin de bilgisinin olduğunu ve her iki bakanlığında etüd ve proje çalışmalarının sürdüğünü belirttiler. Salda Gölü'ne sahip çıkmaya devam ettiklerini belirten Milletvekilleri, "Hem ülke turizmine,hem bölge turizmine,hem Burdur turizmine hem de Yeşilova ilçemiz turizmine büyük katkısı olan SALDA GÖLÜMÜZE SAHİP ÇIKIYORUZ ve ÇIKMAYADA DEVAM EDECEĞİZ. Her türlü yapıcı ve geliştirici tavsiyelere de açık olduğumuzu belirtiriz" ifadelerini kullandılar.
BAYRAM ÖZÇELİK ve YASİN UĞUR’DAN SALDA GÖLÜ AÇIKLAMASI

Ak Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, yazılı açıklama yaparak Burdur'da bulunan Salda Gölü'nün çevre düzenlemesi için çalışmaların devam ettiğini ve Bakanlıklar düzeyinde yapılacak çalışmaların takipçisi olduklarını bildirdi.

Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur açıklamasında Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’u İl Başkanı Volkan Mengi, Gölhisar İlçe Başkanı Ayhan Kanural ile birlikte ziyaret ettiklerini, Salda Gölü ile ilgili gerekli bilgilendirmede bulunduklarını belirterek, gerekli bilgilendirmelerin yapıldıklarını hatırlattı.

Burdur Valisi Hasan Şıldak'ın da konu üzerinde gerekli çalışmaları bulunduğunu ifade eden Özçelik ve Uğur, "Son yıllarda sürekli artan ziyaretçiler, Salda Gölü'nün ülke çapında herkesin ziyaret etmek istediği önemli bir turizm merkezimiz haline getirmiştir.Bizlerde Burdur Milletvekilleri olarak gerek Bakanımız Mehmet Ersoy'la gerek Burdur Valimizle gerekse ilgili kurumlarla sürekli olarak iletişim içinde olarak Salda Gölü için yapılması gereken tüm çalışmaların hazırlıkları ve çalışmaların tamamlanması konusunda tüm gayretimizi gösteriyoruz. Özellikle Salda Gölü'ne gelen misafirlerimizin memnuniyetsiz ayrılmaması ve gelecek yıllarla ilgili olarak kötü imaj oluşturmaması için çaba sarfederken, Salda Gölü ve çevresinde yaşanan olumsuzluk ve eksikliklerden bahsederek üstüne vazife olmayan açıklamalardan kaçınılması gerektiğini de düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.

Açıklamanın devamında Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un önümüzdeki haftalarda Antalya'ya yapacağı bir program çerçevesinde Salda Gölü'ne de ziyaret edeceğini belirten Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, "Söz konusu çalışmaların yapılması için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin de bilgisinin olduğunu ve her iki bakanlığında etüd ve proje çalışmalarının sürdüğünü belirttiler.

Salda Gölü'ne sahip çıkmaya devam ettiklerini belirten Milletvekilleri, "Hem ülke turizmine,hem bölge turizmine,hem Burdur turizmine hem de Yeşilova ilçemiz turizmine büyük katkısı olan SALDA GÖLÜMÜZE SAHİP ÇIKIYORUZ ve ÇIKMAYADA DEVAM EDECEĞİZ. Her türlü yapıcı ve geliştirici tavsiyelere de açık olduğumuzu belirtiriz" ifadelerini kullandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.