BAYRAM ÖZÇELİK’TEN ÇİFTÇİLERE MÜJDE

Gündem 02.06.2018 - 10:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAYRAM ÖZÇELİK’TEN ÇİFTÇİLERE MÜJDE

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, yazılı bir açıklama yaparak KÜÇÜKBAŞ HAYVAN DESTEKLEMESİ ödemelerinin yapılmaya başlanacağını ifade etti.
Burdur Milletvekili Bayram Özçelik yaptığı açıklamada “Burdur’umuzda 2017 yılına ait küçükbaş hayvan desteklemesi için 1655 Küçükbaş hayvan yetiştiricisine ait 148.000 ANAÇ KOYUN ve KEÇİ için 3 MİLYON 700 BİN TL destekleme işlemleri tamamlandı. Bu destekleme hafta sonu üreticimizin hesabına yatırılması planlanmaktadır. ” ifadelerini kullandı. Ak Parti hükümetleri döneminde Burdur ilindeki çiftçilere her geçen yıl daha fazla destekleme miktarının arttığını belirten Milletvekili Bayram Özçelik, “ Burdur’umuzda tarım ve hayvancılık potansiyeli gün geçtikçe gelişmekte ve büyümektedir. Bizlerde üreticilerimizin daha fazla desteklemelerden yararlanabilmesi çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” şeklinde ifade etti.
TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, yazılı bir açıklama yaparak KÜÇÜKBAŞ HAYVAN DESTEKLEMESİ ödemelerinin yapılmaya başlanacağını ifade etti.

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik yaptığı açıklamada “Burdur’umuzda 2017 yılına ait küçükbaş hayvan desteklemesi için 1655 Küçükbaş hayvan yetiştiricisine ait 148.000 ANAÇ KOYUN ve KEÇİ için 3 MİLYON 700 BİN TL destekleme işlemleri tamamlandı. Bu destekleme hafta sonu üreticimizin hesabına yatırılması planlanmaktadır. ” ifadelerini kullandı.

Ak Parti hükümetleri döneminde Burdur ilindeki çiftçilere her geçen yıl daha fazla destekleme miktarının arttığını belirten Milletvekili Bayram Özçelik, “ Burdur’umuzda tarım ve hayvancılık potansiyeli gün geçtikçe gelişmekte ve büyümektedir. Bizlerde üreticilerimizin daha fazla desteklemelerden yararlanabilmesi çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” şeklinde ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.