BAYKAL PARTİLİLERLE BAYRAMLAŞTI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.09.2015 - 15:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BAYKAL PARTİLİLERLE BAYRAMLAŞTI

CHP ANTALYA MİLLETVEKİLİ DENİZ BAYKAL: “Devlet Bahçeli TBMM Başkanlığı Seçiminde Her Şey Yolunda Giderken Nedense Son Anda Karar Değiştirdi”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, AK Parti'yi ve MHP lideri Devlet Bahçeli’yi eleştirdi. Bayramlaşma ziyareti için Kumluca’ya gelen CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ı İlçe Başkanı Kemal Bilal Öner ve partililer karşıladı. CHP Kumluca İlçe binasında partilileriyle bir araya gelen Deniz Baykal burada kısa bir konuşma yaptı. Deniz Baykal, ”Halkımız 7 Haziran’da AK Parti'ye iyi bir mesaj vermişti. Sen tek başına iktidar olmazsın demişti. Öyle de olması gerekiyordu. Ancak vatandaşın bu mesajını Devlet Bahçeli meclis başkanlığı seçiminde bozdu. Herşey yolunda giderken nedense son anda karar değiştirdi. CHP her zaman her parti ile aynı masaya oturup konuşan, görüşen bir partidir. CHP vatandaşın mesajını uygulamaya hazırdı. Ne diyordu vatandaş, AK Parti tek başına iktidar olmamalıdır. CHP de bunu istiyordu. Bahçeli yok bununla olmaz, yok bununla olmaz dedi. Bahçelinin kendine cesareti yok” dedi. 1 Kasım seçimlerinde CHP’nin güçlenmesi gerektiğini savunan Baykal, “Vatandaşlarımızda, biz filmi önce de izledik, dışarı çıkıp bir sigara molası verelim der gibi bir durum gördüm. Bu yanlış arkadaşlar, bu defa öncekinden de daha fazla işi sıkı tutmalıyız. AK Parti 7 Haziranda verilen dersi yeniden almalıdır. Bahçeli de ders almalıdır. MHP’liler demiyorum. Seçmenlerin suçu yok. Onlar doğruyu yaptı. Hatta milletvekillerinin de suçu yok. Onlarda Bahçeliye teslim olmuş durumdalar. Sorun Bahçeli'dedir. Bahçelinin tek derdi. CHP’yi yıpratıp ana muhalefet olmaktır” diye konuştu.
CHP ANTALYA MİLLETVEKİLİ DENİZ BAYKAL: “Devlet Bahçeli TBMM Başkanlığı Seçiminde Her Şey Yolunda Giderken Nedense Son Anda Karar Değiştirdi”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, AK Parti'yi ve MHP lideri Devlet Bahçeli’yi eleştirdi.

Bayramlaşma ziyareti için Kumluca’ya gelen CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ı İlçe Başkanı Kemal Bilal Öner ve partililer karşıladı. CHP Kumluca İlçe binasında partilileriyle bir araya gelen Deniz Baykal burada kısa bir konuşma yaptı. Deniz Baykal, ”Halkımız 7 Haziran’da AK Parti'ye iyi bir mesaj vermişti. Sen tek başına iktidar olmazsın demişti. Öyle de olması gerekiyordu. Ancak vatandaşın bu mesajını Devlet Bahçeli meclis başkanlığı seçiminde bozdu. Herşey yolunda giderken nedense son anda karar değiştirdi. CHP her zaman her parti ile aynı masaya oturup konuşan, görüşen bir partidir. CHP vatandaşın mesajını uygulamaya hazırdı. Ne diyordu vatandaş, AK Parti tek başına iktidar olmamalıdır. CHP de bunu istiyordu. Bahçeli yok bununla olmaz, yok bununla olmaz dedi. Bahçelinin kendine cesareti yok” dedi.

1 Kasım seçimlerinde CHP’nin güçlenmesi gerektiğini savunan Baykal, “Vatandaşlarımızda, biz filmi önce de izledik, dışarı çıkıp bir sigara molası verelim der gibi bir durum gördüm. Bu yanlış arkadaşlar, bu defa öncekinden de daha fazla işi sıkı tutmalıyız. AK Parti 7 Haziranda verilen dersi yeniden almalıdır. Bahçeli de ders almalıdır. MHP’liler demiyorum. Seçmenlerin suçu yok. Onlar doğruyu yaptı. Hatta milletvekillerinin de suçu yok. Onlarda Bahçeliye teslim olmuş durumdalar. Sorun Bahçeli'dedir. Bahçelinin tek derdi. CHP’yi yıpratıp ana muhalefet olmaktır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.