Batı Akdeniz Travel Turkey tanıtılıyor

Turizm 08.12.2018 - 09:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Batı Akdeniz Travel Turkey tanıtılıyor

Isparta ve Burdur’un tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra yeni turizm, gül ve lavanta potansiyeli, 12. kez açılan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi’nde tanıtılıyor.
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKA) koordinasyonunda Isparta ve Burdur’un tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra yeni turizm destinasyonu gül ve lavanta potansiyeli, 12. kez açılan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi’nde tanıtılıyor. Batı Akdeniz’in sektör temsilcileri Isparta ve Burdur’un stantlarında yeni turizm destinasyonu gül ve lavanta değerleri ile Salda ve Eğirdir gölleri, Salda ve Davraz Kayak Merkezleri gibi doğa, Sagalassos, Kibyra, Psidia gibi tarihi turizm değerlerinin tanıtımını yapılıyor. Travel Turkey İzmir’e gelen turizm yatırımcıları, acenteler ve seyahat tutkunları tarafından stantları ziyaret edip, ikili görüşmeler de gerçekleştiriyor. Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu ve Burdur Valisi Hasan Şıldak öncülüğünde Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) koordinasyonunda gül ve lavanta turizmiyle destinasyon olan Isparta ve Burdur’un tanıtım çalışmaları sürdürülüyor. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği İZFAŞ ve TÜRSAB ortaklığıyla fuarİzmir’de 3 gün sürecek 12. Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katıldığı törenle açıldı. Uluslararası turizm profesyonellerini seyahat tutkunlarıyla buluşturan Travel Turkey İzmir’de, BAKA koordinasyonunda açılan Isparta ve Burdur stantlarında yeni destinasyon gül ve lavanta turizm potansiyeli başta olmak üzere Salda ve Eğirdir gölleri, Davraz Dağı gibi doğa ve kamp turizmi ile tarihi ve doğal turizm değerleri turizm profesyonelleri ile seyahat tutkunlarına tanıtılıyor. Fuar ziyaretçileri gül ve lavanta tarlaları ile Salda Gölü görselleri önünde bol bol hatıra fotoğrafı çekiliyor. Stantlarda yerli ve yabancı turizm profesyonelleri ile yapılan ikili görüşmelerde işbirlikleri için önemli bağlantılar da gerçekleştiriliyor. BAKA’nın Isparta ve Burdur stantlarında; Kültür ve Turizm İl Müdürlükleri, Güneykent Belediyesi, Bizim Eğirdir Platformu Lavanta Kokulu Köy Kadın Kooperatifi, oteller Barida, Hilton Garden, Ramada, Eskiciler Nis, Davras Sirene ile Tefenni Villas, Lago di Salda, Lale ve Golden Apple, gül ve lavanta ürünleriyle firmalar Roseland ile Clean Rose, Limenia Travel, Bucak Mustafa Özkan Turizm, Daisy Travel, Direm Tur ile Eva 106 tanıtım çalışması gerçekleştiriyor. Yerli ve yabancı turizm yatırımcıları, acenteler, satın alıcılar ve tatil planlayan son tüketicilerin ilgi gösterdiği fuarda, eş zamanlı olarak Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi yapılıyor.  
Isparta ve Burdur’un tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra yeni turizm, gül ve lavanta potansiyeli, 12. kez açılan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi’nde tanıtılıyor.

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın (BAKA) koordinasyonunda Isparta ve Burdur’un tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra yeni turizm destinasyonu gül ve lavanta potansiyeli, 12. kez açılan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi’nde tanıtılıyor. Batı Akdeniz’in sektör temsilcileri Isparta ve Burdur’un stantlarında yeni turizm destinasyonu gül ve lavanta değerleri ile Salda ve Eğirdir gölleri, Salda ve Davraz Kayak Merkezleri gibi doğa, Sagalassos, Kibyra, Psidia gibi tarihi turizm değerlerinin tanıtımını yapılıyor. Travel Turkey İzmir’e gelen turizm yatırımcıları, acenteler ve seyahat tutkunları tarafından stantları ziyaret edip, ikili görüşmeler de gerçekleştiriyor.

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu ve Burdur Valisi Hasan Şıldak öncülüğünde Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) koordinasyonunda gül ve lavanta turizmiyle destinasyon olan Isparta ve Burdur’un tanıtım çalışmaları sürdürülüyor. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliği İZFAŞ ve TÜRSAB ortaklığıyla fuarİzmir’de 3 gün sürecek 12. Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katıldığı törenle açıldı. Uluslararası turizm profesyonellerini seyahat tutkunlarıyla buluşturan Travel Turkey İzmir’de, BAKA koordinasyonunda açılan Isparta ve Burdur stantlarında yeni destinasyon gül ve lavanta turizm potansiyeli başta olmak üzere Salda ve Eğirdir gölleri, Davraz Dağı gibi doğa ve kamp turizmi ile tarihi ve doğal turizm değerleri turizm profesyonelleri ile seyahat tutkunlarına tanıtılıyor. Fuar ziyaretçileri gül ve lavanta tarlaları ile Salda Gölü görselleri önünde bol bol hatıra fotoğrafı çekiliyor. Stantlarda yerli ve yabancı turizm profesyonelleri ile yapılan ikili görüşmelerde işbirlikleri için önemli bağlantılar da gerçekleştiriliyor.

BAKA’nın Isparta ve Burdur stantlarında; Kültür ve Turizm İl Müdürlükleri, Güneykent Belediyesi, Bizim Eğirdir Platformu Lavanta Kokulu Köy Kadın Kooperatifi, oteller Barida, Hilton Garden, Ramada, Eskiciler Nis, Davras Sirene ile Tefenni Villas, Lago di Salda, Lale ve Golden Apple, gül ve lavanta ürünleriyle firmalar Roseland ile Clean Rose, Limenia Travel, Bucak Mustafa Özkan Turizm, Daisy Travel, Direm Tur ile Eva 106 tanıtım çalışması gerçekleştiriyor. Yerli ve yabancı turizm yatırımcıları, acenteler, satın alıcılar ve tatil planlayan son tüketicilerin ilgi gösterdiği fuarda, eş zamanlı olarak Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi yapılıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.