BAŞSAVCIDAN “İTİBAR ETMEYİN” ÇAĞRISI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.03.2016 - 10:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BAŞSAVCIDAN “İTİBAR ETMEYİN” ÇAĞRISI

FETO- PDY SORUŞTURMASINDA “İTİBAR ETMEYİN” ÇAĞRISI
Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, kendisini cumhuriyet savcısı olarak tanıtarak Isparta merkezli FETÖ-PDY soruşturmasına ilişkin zanlı yakınlarını arayan ve çeşitli vaatlerle bilgi almaya çalışan kimselere itibar edilmemesini istedi. Çokdinç, yaptığı yazılı açıklamada, Isparta merkezli Fethullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması soruşturmasının devam ettiğini kaydetti. Soruşturma sürecinde kendisini cumhuriyet savcısı olarak tanıtan bir kişinin, gözaltına alınanlardan bazılarının yakınlarını telefonla aradığını belirten Çokdinç, zanlının çeşitli vaatlerde bulunarak ailelerden bilgi almaya çalıştığını iletti. Çokdinç, herhangi bir cumhuriyet savcısı tarafından bu tarz bir aramanın yapılmasının kesinlikle söz konusu olmadığını belirterek, “Titizlikle yürütülen soruşturma kapsamında bu tarz aramalara vatandaşlarımız tarafından kesinlikle itibar edilmemesi, herhangi bir aramada derhal en yakın emniyet birimleri ya da cumhuriyet başsavcılığına başvuruda bulunulması gerekir” dedi.
FETO- PDY SORUŞTURMASINDA “İTİBAR ETMEYİN” ÇAĞRISI

Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, kendisini cumhuriyet savcısı olarak tanıtarak Isparta merkezli FETÖ-PDY soruşturmasına ilişkin zanlı yakınlarını arayan ve çeşitli vaatlerle bilgi almaya çalışan kimselere itibar edilmemesini istedi.

Çokdinç, yaptığı yazılı açıklamada, Isparta merkezli Fethullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması soruşturmasının devam ettiğini kaydetti. Soruşturma sürecinde kendisini cumhuriyet savcısı olarak tanıtan bir kişinin, gözaltına alınanlardan bazılarının yakınlarını telefonla aradığını belirten Çokdinç, zanlının çeşitli vaatlerde bulunarak ailelerden bilgi almaya çalıştığını iletti. Çokdinç, herhangi bir cumhuriyet savcısı tarafından bu tarz bir aramanın yapılmasının kesinlikle söz konusu olmadığını belirterek, “Titizlikle yürütülen soruşturma kapsamında bu tarz aramalara vatandaşlarımız tarafından kesinlikle itibar edilmemesi, herhangi bir aramada derhal en yakın emniyet birimleri ya da cumhuriyet başsavcılığına başvuruda bulunulması gerekir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.