Basketbolun duayenleri Burdur’da buluştu

Spor 14.12.2016 - 18:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Basketbolun duayenleri Burdur’da buluştu

Burdur Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Ulusal Göller Arası Basketbol Turnuvasının lansmanı ve Basketbol Söyleşisinde basketbolun duayenleri bir araya geldi.
Bir ilke imza atan Burdur Belediyesi, dev organizasyonla Gölü bulunan illerin basketbol takımlarını Burdur’da buluşturuyor. Ünlü spor adamlarının ve ünlü basketbolcuların yer alacağı Ulusal Göller Arası Basketbol Turnuvası’nın lansmanı ve Basketbol Söyleşisi yapıldı.   Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu Anfi Salonunda yapılan söyleşinin Moderatörlüğünü Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı Ümit Avcı yaptı. Söyleşiye Antalya Basketbol Şubesi Baş Danışmanı (Anadolu Efes, Fenerbahçe ve Milli Takım eski koçu) Aydın Örs, Antalyaspor Basketbol Şubesi Genel Menajeri Doğan Hakyemez, Galatasaray eski Şube Sorumlusu, Ülker Milli Takımlar eski koçu Murat Özyer, Fanatik Gazetesi Basketbol Yazarı Gökhan German, Habertürk Gazetesi Basketbol Yazarı Gökhan Türe konuşmacı olarak katıldı.   Ulusal Göller Arası Basketbol Turnuvası hakkında bilgi veren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Genç dinamik başkan çalışacak Burdur kazanacak demiştik. İşimiz sadece asfalt dökmek, kaldırım yapmak, kanalizasyon yapmak değil. Sosyal hayatta kaybettiklerimizi yerine getirmek ve mutlu bireyin mutlu Burdur’da yaşaması için her ortamda çalışmalarımızı sürdüreceğimizi söylemiştik. Bugün burada basketbolun duayenleri ve basketbol yazarları bizimle. Kendi çabalarımızla amatörce bir şeyler yaparken bunu bir ülke projesi, hatta ilerleyen yıllarda uluslararası bir projeye dönüştürerek asıl hedefimiz olan spordan kopmuş gençlerimizi tekrar spora döndürebilmektir. Bir diğer hedefimiz ise çekilen Burdur Gölü’ne dikkat çekmek. Mayıs ayında yapacağımız Göl Festivali içerisinde Türk Basketbolunun duayenlerinin katılımları ve katkılarıyla Ulusal Göller Arası Basketbol Turnuvası düzenleyeceğiz. Burdur Gölü başta olmak üzere çekilen göllerimize dikkat çekmek amacıyla gölü olan illerimizin basketbol takımlarını Burdur’a davet edeceğiz. Bu turnuvada sportif faaliyetin ötesinde halkımızı Burdur Gölü’yle tekrar barıştırmak istiyoruz. Burdur sevdamızı duyurmak istiyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başkan Ercengiz’in konuşmasının ardından Aydın Örs, Doğan Hakyemez, Murat Özyer, Gökhan German, Gökhan Türe basketbol severlerin sorularını yanıtladı.
Burdur Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Ulusal Göller Arası Basketbol Turnuvasının lansmanı ve Basketbol Söyleşisinde basketbolun duayenleri bir araya geldi.

Bir ilke imza atan Burdur Belediyesi, dev organizasyonla Gölü bulunan illerin basketbol takımlarını Burdur’da buluşturuyor. Ünlü spor adamlarının ve ünlü basketbolcuların yer alacağı Ulusal Göller Arası Basketbol Turnuvası’nın lansmanı ve Basketbol Söyleşisi yapıldı.

 

Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu Anfi Salonunda yapılan söyleşinin Moderatörlüğünü Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı Ümit Avcı yaptı. Söyleşiye Antalya Basketbol Şubesi Baş Danışmanı (Anadolu Efes, Fenerbahçe ve Milli Takım eski koçu) Aydın Örs, Antalyaspor Basketbol Şubesi Genel Menajeri Doğan Hakyemez, Galatasaray eski Şube Sorumlusu, Ülker Milli Takımlar eski koçu Murat Özyer, Fanatik Gazetesi Basketbol Yazarı Gökhan German, Habertürk Gazetesi Basketbol Yazarı Gökhan Türe konuşmacı olarak katıldı.

 

Ulusal Göller Arası Basketbol Turnuvası hakkında bilgi veren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Genç dinamik başkan çalışacak Burdur kazanacak demiştik. İşimiz sadece asfalt dökmek, kaldırım yapmak, kanalizasyon yapmak değil. Sosyal hayatta kaybettiklerimizi yerine getirmek ve mutlu bireyin mutlu Burdur’da yaşaması için her ortamda çalışmalarımızı sürdüreceğimizi söylemiştik. Bugün burada basketbolun duayenleri ve basketbol yazarları bizimle. Kendi çabalarımızla amatörce bir şeyler yaparken bunu bir ülke projesi, hatta ilerleyen yıllarda uluslararası bir projeye dönüştürerek asıl hedefimiz olan spordan kopmuş gençlerimizi tekrar spora döndürebilmektir. Bir diğer hedefimiz ise çekilen Burdur Gölü’ne dikkat çekmek. Mayıs ayında yapacağımız Göl Festivali içerisinde Türk Basketbolunun duayenlerinin katılımları ve katkılarıyla Ulusal Göller Arası Basketbol Turnuvası düzenleyeceğiz. Burdur Gölü başta olmak üzere çekilen göllerimize dikkat çekmek amacıyla gölü olan illerimizin basketbol takımlarını Burdur’a davet edeceğiz. Bu turnuvada sportif faaliyetin ötesinde halkımızı Burdur Gölü’yle tekrar barıştırmak istiyoruz. Burdur sevdamızı duyurmak istiyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Ercengiz’in konuşmasının ardından Aydın Örs, Doğan Hakyemez, Murat Özyer, Gökhan German, Gökhan Türe basketbol severlerin sorularını yanıtladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.