BAŞKANLAR YATIRIM İÇİN ANKARA’DA BİR ARAYA GELDİ

Gündem 29.01.2021 - 09:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

BAŞKANLAR YATIRIM İÇİN ANKARA’DA BİR ARAYA GELDİ

Burdur’un Karamanlı, Kemer ve Altınyayla ilçesi Belediye Başkanları hizmet için Ankara’da...
Burdur’un Karamanlı, Kemer ve Altınyayla ilçesi Belediye Başkanları hizmet için Ankara’da.     Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Kemer Belediye Başkanı İsmail Özay, Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş TOKİ projelerinin takibi için Ankara’da.   Karamanlı, Altınyayla ve Kemer’e yapılacak olan Projeler ile ilgili görüşmeler tamamlandı. Başkan Selimoğlu Toplu Konut Dairesi Başkanlığı önünde çekildikleri fotoğrafları ‘’Ankara TOKİ’DE işlem tamam, durmak yok meclise doğru yola devam’’ notuyla paylaştı.  
Burdur’un Karamanlı, Kemer ve Altınyayla ilçesi Belediye Başkanları hizmet için Ankara’da...

Burdur’un Karamanlı, Kemer ve Altınyayla ilçesi Belediye Başkanları hizmet için Ankara’da.

 

 

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Kemer Belediye Başkanı İsmail Özay, Altınyayla Belediye Başkanı Ahmet Serttaş TOKİ projelerinin takibi için Ankara’da.

 

Karamanlı, Altınyayla ve Kemer’e yapılacak olan Projeler ile ilgili görüşmeler tamamlandı.

Başkan Selimoğlu Toplu Konut Dairesi Başkanlığı önünde çekildikleri fotoğrafları ‘’Ankara TOKİ’DE işlem tamam, durmak yok meclise doğru yola devam’’ notuyla paylaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.